Acasa Educatie Patrick Cirstina – din nou pe podium

Patrick Cirstina – din nou pe podium

de Oana Diaconescu
1 comentarii
La sfarsitul saptamanii trecute , mai exact in zilele de 18-19.12.2021, Tenis Club As  din Pitesti, a gazduit prima editie a Masters Super Turneul Campionilor.
Eligibili pentru participarea la turneu au fost  finalistii de la Turneul Campionilor, disputat in premiera in acest an concomitent in doua orase  (Cluj si Bucuresti) si castigatorii unui turneu Platinium Tenis 10 MPG din calendarul competitional 2021
Castigator al editiei de la Bucuresti, Patrick Cirstina se regaseste pe tabloul de concurs , categoria galben baieti U12 desi luna trecuta abia a implinit 10 ani.
Si de aceasta data, micutul tenisman argesean  si-a demonstrat talentul si ambitia obtinand un rezultat foarte bun, locul 2, dupa o finala intens disputata si pierduta la mare lupta cu un jucator tot din Arges.
„Sunt trist pentru infrangerea din finala. Meciurile au fost destul de grele , tinand cont ca am intalnit adversari care aveau implinita varsta de 12 ani . Cu toate acestea am reusit sa ajung in finala unde din pacate am pierdut la limita . La anul vreau sa castig editia Masters.  Multumesc domnului Cosmin, care a fost alaturi de mine pe parcursul celor 6 ore de concurs” –  a declarat Patrick Cirstina la finalul turneului , pentru „Stiri din Muntenia „

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

1 comentarii

Cirstina 20 decembrie 2021 - 21:07

👏👏👏🎾🏆

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie