Acasa Educatie VREI SĂ STUDIEZI UN AN DE LICEU GRATIS ÎN ANGLIA? | ÎNSCRIE-TE PÂNA LA 1 MARTIE 2024

VREI SĂ STUDIEZI UN AN DE LICEU GRATIS ÎN ANGLIA? | ÎNSCRIE-TE PÂNA LA 1 MARTIE 2024

S-a demarat Concursul de burse Earlscliffe Scholarship Competition

de Oana Diaconescu
1 comentarii

Mirunette Education anunță lansarea unei noi ediții a concursului de burse Earlscliffe Scholarship Competition! – relatează Agerpres.ro.

Competiția este dedicată exclusiv elevilor de clasa a IX-a sau a X-a care își doresc să-și continue studiile în Anglia, în ultimii 2 sau 3 ani de liceu, la un colegiu privat cu rezultate deosebite, beneficiind de o bursă de studiu!

Premiile constau în cel puțin 3 burse academice parțiale la prestigiosul Earlscliffe College din Anglia!

Vor fi acordate cel puțin 3 burse parțiale, iar în cazul în care există mai mulți candidați cu rezultate remarcabile, numărul de burse poate fi suplimentat! Cea mai mare bursă acoperă 50% din taxele de școlarizare!

Detalii suplimentare despre concurs pot fi găsite pe site-ul organizatorului.

La acest concurs pot participa  toți elevii care sunt în prezent în clasa a IX-a sau a X-a și doresc să studieze la o universitate de elită în străinătate după absolvirea liceului!

Competiția include două etape: un examen de abilități cognitive CAT4 (9 martie 2024) și un interviu cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (18 martie 2024). Ambele etape vor avea loc la sediul Mirunette Education din București.

Se pot obține urmâtoarele premii: cel puțin 3 burse academice parțiale la Colegiul Earlscliffe din Anglia!

Câștigătorul va primi o bursă în valoare de 50% din taxele anuale ale colegiului. Celelalte burse vor acoperi valori între 20% și 50%.

Înscrierile se fac  prin completarea unui formular de înscriere pe site-ul organizatorului.

Termen-limită pentru înscrieri: 1 martie 2024!

În ultimii 10 ani, peste 30 de elevi din România au beneficiat de bursele oferite de Earlscliffe College în parteneriat cu Mirunette Education, absolvind liceul în Marea Britanie și fiind admiși la universități prestigioase precum UCL Londra, University of Warwick, University of Manchester, Ecole Hoteliere de Lausanne sau The American Academy of Dramatic Arts!

Mai multe informații despre concursul de burse sau despre alte proiecte Mirunette Education pot fi obținute la numărul de telefon 0735 159 626, la adresa de e-mail office@mirunette.ro sau pe site-ul organizatorului: www.mirunette.ro.

 

Sursa foto: mirunette.ro/media

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

1 comentarii

EXTERN | Telefoanele mobile – afară din școli! | Stiri din Muntenia 10 februarie 2024 - 22:03

[…] 10 februarie 2024 NEWS EXTERN | Telefoanele mobile – afară din școli! VREI SĂ STUDIEZI UN AN DE LICEU GRATIS ÎN ANGLIA? | ÎNSCRIE-TE PÂNA LA 1… CINE-S CEI CARE NE CONDUC? | TARE-AȘ VREA SĂ AFLU! VOI? BOGĂȚIILE ROMÂNIEI | Află unde […]

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie