Acasa Educatie EMISIUNEA CULTURALĂ „POVEȘTILE ARGEȘULUI” DEVINE „POVEȘTILE ROMÂNIEI”

EMISIUNEA CULTURALĂ „POVEȘTILE ARGEȘULUI” DEVINE „POVEȘTILE ROMÂNIEI”

de Oana Diaconescu
0 comentarii
Din data de 1 iulie 2022, emisiunea culturală „POVEȘTILE ARGEȘULUI” s-a transformat în  „POVEȘTILE ROMÂNIEI”, păstrându-și formatul și ziua de difuzare.  Așa cum telespectatorii știu deja,  emisiunea este transmisă de  postul PROFI 24TV.
Așadar, iubitorii de cultură din întreaga țară vor putea urmări săptămânal „POVEȘTILE ROMÂNIEI”, în fiecare miercuri, începând cu ora 18.00, live la PROFI 24TV, în rețelele de cablu tv DIGI și VODAFONE, precum și pe paginile de Facebook și YouTube.
Emisiunea este realizată de aproape patru ani de către  producătorul  și prezentatorul George Robert MITRACHE, fondatorul și redactorul-șef al revistei culturale „GLASUL IUBIRII” și președintele Asociației Cultural-Umanitare „Dumnezeu este iubire” din Curtea de Argeș.
În noul sezon pregătim o suită de emisiuni culturale și artistice, abordând subiecte de interes național, dar păstrând formatul de până acum. Acest proiect editorial tv are ca obiectiv principal promovarea valorilor culturale și spirituale ale neamului românesc, precum și lansarea unor tinere talente, atât din ramurile artistice cât și sportive din întreaga țară. Vrem să promovăm în mod predilect tradițiile, datinile și obiceiurile strămoșești, dar și spiritualitatea răsăriteană- matrice stilistică a culturii majore sau de profunzime, tipică spațiului carpato-danubiano- pontic. – a declarat în exclusivitate pentru Știri din Muntenia, realizatorul Tv George Robert MITRACHE
Prima ediție sub denumirea  „POVEȘTILE ROMÂNIEI” se va difuza miercuri, 13 iulie 2022, începând cu ora 18.00, cu un subiect legat de satul tradițional românesc de pe Valea Topologului și tinerele talente din acest mirific spațiu argeșean.
stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie