Acasa Social Scandal in industria Automotive: Un director strain umileste angajatii romani. Sindicatul ia atitudine

Scandal in industria Automotive: Un director strain umileste angajatii romani. Sindicatul ia atitudine

de Oana Diaconescu
0 comentarii

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Platforma Dacia, de la Mioveni, judetul Arges este este marcata de un scandal de proportii.

Totul a inceput in cadrul unei sedinte cu caracter restrans, cand, directorul executiv UVD,  Miguel Olivier Boquera, pe fondul unor discutii legate de majorarile salariale, ar fi adresat cuvinte jignitoare angajatilor romani, numindu-i animale si afirmand ca ii este scarba sa lucreze in Romania.

Surse din interiorul Uzinei Dacia declara sub protectia anonimatului:

S-a intamplat la conventia sefilor de atelier de la schimbul B. A zis in felul urmator: ca nu credea ca in Uzina Dacia unii se cmporta ca niste animale si sa fim recunoscatori ca ne-a dat marire de salariu

In starea de tensiune creata, oamenii sunt rezervati. Le este teama sa vorbeasca sau sa isi asume discutiile relatate, pentru  ca nu vor ca mai apoi sa aiba probleme la locul de munca sau chiar sa fie trasi la raspundere intr-un fel sau altul, de catre sefii straini.  In acest context, sa intelegem ca incidentul respectiv nu este o premiera si ca oamenii sunt obisnuiti cu umilinte de acest gen?

De remarcat este atitudinea Sindicatului Automobile Dacia, care intr-un comunicat emis in Buletinul Info al insitutiei solicita directorului executiv „sa-si ceara scuze public pentru atitudinea sa fata de salariatii de la Dacia si pentru jignirile aduse acestora”

Comunicatul SAD continua :

Daca directorul executiv Miguel Boquera a avut o astfel de atitudine fata de salariatii de la Dacia, acestia ii transmit ca se pot lipsi oricand de prezenta sa in cadrul societatii. Asadar poate sa plece de unde a venit.

Contactat de catre redactorii „Stiri din Muntenia”,   Miguel Boquera a spus ca nu are nimic de comentat.

Tot in data de 17 Decembrie 2021, in urma  aparitiei comunicatului emis de Sindicatul Automobil Dacia, in revista interna a societatii, „Flash Info”,  Directia de Comunicare Renault Group Romania, informeaza ca incepand cu data de 1 Februarie 2022 Miguel Olivier Boquera va ocupa functia de director al uzinelor din Tanger si Casablanca.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][penci_image_gallery images=”6362,6361″ penci_img_size=”full” row_gap=”20px” heading=”INFORMARILE EMISE DE SINDICATUL AUTOMOBILE DACIA SI DE REVISTA INTERNA „FLASH INFO„”][/vc_column][/vc_row]

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie