Acasa Eveniment Toată suflarea respiră rock. În acest weekend, la Stonebird

Toată suflarea respiră rock. În acest weekend, la Stonebird

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Perioada 12-14 august 2022  va  fi memorabilă, pentru cei care vor  merge la Corbii de Piatră, județul Argeș,  unde va avea loc Stonebird, cel mai mare festival rock din mediul rural din România.

15 formații rock de top  vor cânta în comuna Corbi la cea de-a patra ediție a Stonebird Festival.

Vineri 12 august vor concerta Phoenix, Dirty Shirt, Alex Calancea&Lupii, White Mahala și Bucium.

Sâmbătă 13 august, ne vom distra pe muzica celor de la   Iris (Cristi, Valter&Boro), Bucovina, Timpuri Noi, Zob și Uniforma.

Duminică 14 august, vor performa  Cargo, Trooper, Altar, New Jersey (cea mai cunoscută trupă-tribut Bon Jovi din lume) și C.A.S.H.

La precedentele trei ediții  au fost prezenți peste 20.000 de fani ai muzicii rock din țară și de peste hotare, iar printre cei care au concertat au fost nume faimoase, de la Dave Evans – primul solist al trupei AC/DC și David Reece – primul solist al trupei Accept,  până la formațiile Timpuri Noi, ZOB sau Alternosfera.

 

Dacă nu v-ați cumpărat deja abonamente, le puteți găsi  aici,  iar pretul este de 250 de lei până pe 11 august inclusiv. Cei care își vor achiziționa abonamente în ziua festivalului vor plăti 300 de lei.

Camparea și parcarea sunt gratuite pentru posesorii de  abonamente, iar copiii cu vârsta de până la 12 ani vor avea acces gratuit . Copiii mai mici de 8 ani au acces în zona de festival doar însoțiți de un părinte, iar cei care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces în perimetrul festivalului doar însoțiți de un adult.

Persoanele cu dizabilități vor beneficia de acces liber la Stonebird.

Concertele de la Stonebird vor fi traduse în limbajul mimico-gestual de către Lavinia Chiţu, interpretă autorizată de mai mulți ani în limbajul mimico-gestual.

 

 

Sursă foto: Facebook/ Stonebird Festival

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie