Acasa Social A vrut să vândă o armă! În locul clienților, l-a vizitat poliția

A vrut să vândă o armă! În locul clienților, l-a vizitat poliția

de Oana Diaconescu
0 comentarii

PERCHEZIȚIE PENTRU IDENTIFICAREA UNEI ARME NELETALE, SUPUSĂ AUTORIZĂRII

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a faptului că un bărbat ar fi oferit, spre vânzare o armă neletală, supusă autorizării.

Astfel, în dimineața zilei de 09 august a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat o percheziție domiciliară, în localitatea Mihăești, la locuința unui bărbat de 25 de ani, care ar fi deținut o armă neletală, pentru care nu avea autorizare.
În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală, supusă autorizării și 37 de cartușe.

O persoană a fost condusă la sediul poliției pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun. –  precizează IPJ Argeș

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie