Acasa Politica LA STÂLPENI, PRO ROMÂNIA A ÎNCĂLECAT PNL, LA ÎNDEMNUL CONDUCERII LIBERALE ARGEȘENE

LA STÂLPENI, PRO ROMÂNIA A ÎNCĂLECAT PNL, LA ÎNDEMNUL CONDUCERII LIBERALE ARGEȘENE

de Mircea Dumitru Petre
0 comentarii

Când vine vorba de curvăsăraie, în politică, limita este doar cerul.

Se pare însă că PNL ține morțiș să desființeze această axiomă, demonstrându-ne zilnic că se poate mai mult și că, pe lângă curvăsăraia care le vine atât de bine din față și din profil, liberalii se pot acoperi perfect de ridicol și ilegalități.

Am trăit să o vedem și pe asta.

Ieri, la Stâlpeni, s-a desfășurat ședința PNL, filiala locală, în care ar fi trebuit prezentate propunerile pentru funcțiile de primar și consilieri locali din partea partidului.

Țineți-vă bine, căci de aici intervin chestiunile despre care aminteam: curvăsăraia, ridicolul și ilegalitățile. Respectiva ședință, subliniez, a filialei PNL Stâlpeni, a fost prezidată de… Constantin Cutic și Gheorghe Nicolae, membri PRO România. Îmi spunea Gogu, amestecat printre cei din sală, că atunci când președintele în funcție, profesorul Lucian Panainte și ceilalți membri PNL, au intrat în sala de ședință, masa prezidiului era ocupată deja.

Întrebați cam care ar fi rolul lor la prezidiu și la ședința PNL, Constantin Cutic i-a informat că a fost desemnat de organizația județeană Argeș să preia președinția partidului și să candideze la alegerile locale pentru fotoliul de primar. Adică un membru PRO România să candideze din partea liberalilor ?!?

Acum, că liberalii cad mereu pe locul doi din proprie voință, nu prea mai e o noutate, dar credeam că asta se întâmplă doar la vârful partidului.

Trecem peste aspirațiile domnului Cutic, veșnicul candidat la Primărie, trecem și peste faptul că este perdantul perfect, dorit în competițiile electorale de către ceilalți candidați, trecem chiar și peste faptul că fostul PSD-ist a trecut senin la PRO România, după care a încercat prin iarnă să intre în AUR și Forța Dreptei Stâlpeni, dacă organizațiile locale l-ar fi propus ca și candidat la alegeri (refuzat politicos, desigur) și ajungem la partea aceea urâtă, pe care nu vrei să o întâlnești la un om. Călcatul peste cadavre, când vine vorba de atingerea unui obiectiv.

Conform spuselor celor care îl cunosc, Constantin Cutic, ar fi intrat în PRO România doar pentru a ajunge primar. Cum a câștigat fără loc, omul ar fi vrut să candideze și anul acesta dar înțelegerea din cadrul organizației locale și celei județene a fost ca Dumitru Constantin Mugurel să fie de data aceasta, candidatul.

Nu  i-a căzut bine, drept pentru care a bătut la ușa altor partide așa cum spuneam și pentru că a fost refuzat, cu ajutorul calului troian în filiala locală, Daniel Dobrișan, trimis de la județ să fie reprimit în PNL, Constantin Cutic, sare în barca liberalilor.

Că a trădat PRO România? Așa și?

Că și-a trădat concetățenii care au înțeles să-l voteze ca urmare a unor convingeri politice?

Care este problema?

Că nu a fost propus și primit în partid ca membru PNL?

Da’ ce asta e o opreliște?

Numai că de aici, încep ilegalitățile în organizația PNL Argeș, condusă de chiar ministra Justiției, Alina Gorghiu. Domnul Constantin Cutic a fost impus de organizația județeană PNL drept președintele organizației Stâlpeni fără să fi trecut, conform statutului partidului, prin furcile caudine ale alegerilor membrilor de partid. Și tot ilegală este desemnarea, direct de la Pitești, a acestuia pentru funcția de primar, Cutic nefiind membru PNL, așa cum a subliniat Lucian Panainte, președintele filialei PNL Stâlpeni.

Dar cine să se împiedice la Pitești și la Stâlpeni de așa bagatele, când vine vorba de aranjamentele făcute de cocotele care își zic prețios, politicieni?!?

Din punctul meu de vedere, că și Gogu a fost de acord cu asta, nu curvăsăraia pe față a fost totuși momentul cel mai cel (că am devenit imuni deja), ci ridicolul situației.

Mie, masa confiscată a prezidiului, mi s-a părut de un ridicol absolut.

La fel ca și ridicolul de neînțeles în care s-au pus membrii PNL Stâlpeni,  în frunte cu președintele Panainte, care au înghițit cuminței situația, admițând la conducerea partidului și la masa prezidiului niște oameni care au avut atât de puțin de spus în politica locală și nimic în cea liberală.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie