Acasa Educatie GRĂDINIȚA “ARIPI DESCHISE” - PITEȘTI | PREȘCOLARI ÎNDRUMAȚI CĂTRE O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ ȘI ACTIVĂ

GRĂDINIȚA “ARIPI DESCHISE” - PITEȘTI | PREȘCOLARI ÎNDRUMAȚI CĂTRE O VIAȚĂ SĂNĂTOASĂ ȘI ACTIVĂ

de Oana Diaconescu
0 comentarii
copii facand sport

Doamna profesor Corina Postelnicescu, directorul GPP Aripi Deschise din Pitești, împreună cu cele două coordoanatoare de proiect, doamnele profesoare pentru Învățământul Preșcolar,  Ana Nodea și Irina Oltenau, cât și cu implicarea întregului colectiv al grădiniței, s-au gândit să marcheze Săptămâna Europeană a Sportului  (#BeActive) printr-o serie de activități în care preșcolarii au fost îndrumați către o viață activă și sănătoasă.

Astfel, în perioada 23-30 sept 2023, preșcolarii din GPP Aripi Deschise – Pitesti au participat la activități sportive organizate în parteneriat cu Asociatia Sportiva Sportul pentru Toți și cu Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” Pitești.

Mulțumim conducerii Liceului sportiv pentru locatie și domnului profesor Telesman Ionel, antrenor de Judo, pentru organizarea acestei activități! Mulțumim părinților pentru implicare și sprijin!

Multumim Asociației Sportive Sportul pentru Toți și d-lui Sofian Constantin.

Această activitate se regăsește și în calendarul activităților Eco Școala, în cadrul temei „Viață sănătoasă/ stil de viață sănătos” și a fost coordonată de către prof. Ana Nodea și prof. Irina Olteanu.

 – a declarat prof. Corina Georgeta Postelnicescu, directorul GPP Aripi Deschise  – în exclusivitate pentru Știri din Muntenia

Toate grupele au făcut educație fizică în grădiniță, atât în clase și în sala de sport cât și în curtea gradinitei. Grupele mijlocie A, mare B și C au participat alături de părinții lor la întreceri sportive cu: biciclete, triciclete, trotinete și role, în locurile special amenajate din parcul Lunca Argeșului.

Grupele mare B si mare C au desfășurat activități sportive și în sala de judo a Liceului cu Program Sportiv „Viitorul”, Pitești

Distracția a fost pe măsură, iar valoarea educativă a activităților propuse de doamnele profesoare, de asemenea.  Copiii și părinții lor au avut ocazia să construiască amintiri minunate, pe care nu le vor uita niciodată.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie