Acasa Politica AUR îi sprijină gratuit pe români

AUR îi sprijină gratuit pe români

Valentin Florea reacționează imediat la cazul extrem al tânărului din Vâlcea!

de Mario Ernest Caloianu
3 comentarii

Depresia, un fenomen colectiv de suferință socială!


AUR își îndreaptă atenția asupra acestui fenomen grav și vine în sprijinul familiilor vulnerabile.

Coordonatorul Sectorului 6, București, Valentin Florea se apleacă asupra problemelor cetățenilor sectorului său și inițiază primul proiect de consiliere privind depășirea acestor momente tragice, citez:

“pe care familiile noastre, românii care sunt din ce în ce mai neputincioși în fața acestui  sistem politic inuman și fără simț civic, are o atitudine lipsită de responsabilitate și favorizează, prin măsurile selective de sprijin, doar cetățenii care pot aduce dividende personale acelor politicieni care ne conduc țara asta de parcă ar fi o moșie în care noi suntem  sclavi pe plantație…”

 

Valentin Florea a mai adaugat că

“oamenii se iubesc și lucrurile se folosesc. NU INVERS!”

Liderul AUR, Valentin Florea, vrea să propună președintelui George Simion crearea unor centre de consiliere psihologică, proiect ce vine în sprijinul tuturor românilor care au nevoie de ajutor, de forma GRATUITA!

“Oamenii trebuie înteleși, ascultați și sprijiniți. Doar așa te poti apropia de realitatea societății românești, de problemele lor, de ceea ce simt și de cauzele acestor tragedii sociale!”

Valentin Florea a facut referire la cazul tragic din Vâlcea al tânărului care și-a dat foc în fața liceului, spunând că aceste gesturi extreme ar trebui să ne îngrijoreze profund.

  „În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că este vorba despre un tânăr de 19 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Reamintim că în această dimineață la orele 08.53, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat s- a autoincendiat. În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea împrejurărilor ce au condus la decesul persoanei și stabilirea identității acestuia”, a informat IPJ Vâlcea…

 

“ Astazi, de Înalțare, când domnul nostru Iisus Hristos ne-a adeverit legătura de necontestat între noi și Dumnezeu, vreau să amintesc faptul că AUR este mai mult decât un partid! Este o mare familie creștina!

Noi ne iubim si ne respectam famila, pentru ca cel ce nu-si recunoaste apertenenta la originile sale, nu-si va gasi identitatea nicaieri!”

Vom reveni cu detalii despre punerea în practică a programului de consiliere și sprijin social al domnului Valentin Florea, președinte AUR Sector 6 , București.

 

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

3 comentarii

Editorial Urban 2 iunie 2023 - 7:03

Gratuit? Ha!

Raspunde
Programul „Tânărul de AUR!” | Stiri din Muntenia 9 iunie 2023 - 12:43

[…] Sanatate […]

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie