Acasa Sanatate Silueta de vis la un pas de tine

Silueta de vis la un pas de tine

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Persoanele care își doresc să scape de kilogramele în plus și, mai mult, să aibă o piele fină, fără celulită, au această alternativă și în Mioveni. Totul, fără efort fizic, într-un cadru elegant, unde răsfățul și deconectarea de la grijile zilnice sunt garantate.

Raluca Pătrașcu vă așteaptă la salonul Sky Beauty, din Mioveni.

Aparatura de ultimă generație, tehnicile bine însușite de Raluca în numeroasele cursuri și în programele de formare urmate,  precum și produsele folosite, de o înaltă calitate, sunt garanții ale reușitei, chiar și pentru cei neîncrezători.

Remodelarea corporală se referă la efortul de transformare a siluetei prin sport, dietă și suplimente nutritive ori ceaiuri cu efect de îmbunătățire a tranzitului intestinal. Cu toate acestea, tehnicile de remodelare precum procedurile de electrostimulare, masaj și împachetari cu substante active anticelulitice și cu efect de elasticizare a pielii, sunt de un real folos și, s-a demonstrat că accelereză sau chiar înlocuiesc cu succes eforturile enumerate mai sus, pe drumul către atingrea obiectivului final, acela de a avea o siluetă de vis.

Prin aplicarea corectă a catorva tehnici combinate de remodelare corporală se poate slăbi cu până la 50% mai mult și mai repede decât numai prin dietă și sport.

Remodelarea corporală include toate tehnicile și procedurile prin care se obține sculptarea uneia sau mai multor zone ale trupului, prin eliminarea țesutului adipos și a celulitei și tonifierea mușchilor și a pielii. Nu este un mit, este o realitate pe ce o puteți testa.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook:  Raluca Pătrașcu sau contactați salonul la numărul de telefon 0742851641.

Sky Beauty oferă pachete promoționale și prețuri avantajoase. Astfel, clienții pot beneficia de cele mai bune servicii la cele mai bune prețuri.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie