Acasa Social VIDEO | Bătaie între cerșetori. Centrul Piteștiului, în plină zi

VIDEO | Bătaie între cerșetori. Centrul Piteștiului, în plină zi

Au zburat cârje și pumni, au maltratat o pisică, s-au alergat printre mașini

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Liniștea trecătorilor pe Calea Craiovei din Pitești  a fost astăzi tulburată de un penibil spectacol oferit de cerșetorii din zonă. Probabil pe fondul consumului de alcool, și, așa cum susțin martorii, din cauza unor bani pe care și-i disputau, cei trei s-au luat la bătaie în plină stradă.

S-au împărțit cârje în cap, și-au dat pumni și picioare, iar limbajul și urletele  ar fi greu de reprodus.

 

Unul dintre personaje este binecunoscut în peisajul piteștean, și mulți îi spun Cerșetorul cu Pisica, pentru că își petrece timpul pe străzile orașului alături de o pisică, pe care o ține atârnată în jurul gâtului, așa cum reiese și din video alăturat. În furia momentului, bietul animal a fost închis într-o cutie din intersectie, destinată depozitării nisipului.

Poliția nu a fost sesizată, iar scandalul s-a terminat exact cum a început, din senin. De reținut este că nimeni nu avut curajul să intervină sau să se deranjeze să sune la 112.

Întâmplări ca aceasta au devenit, din păcate, banale în orașul european Pitești, oraș pe care autoritățile locale și edilii au pretenția de a-l ridica la rangul de Smart City, în plin an preelectoral 2023.

UPDATE:

În urma apariției articolului, conform domnului Florin Popa,  Purtătorul de Cuvânt al IPJ Argeș:

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești efectuează verificări, pentru identificarea persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie