Acasa Social Cățelușa Lola, salvată de la moarte

Cățelușa Lola, salvată de la moarte

Pompierii argeșeni au scos-o dintr-o fântână adâncă de 10 metri

de Redactia
0 comentarii
Lola, o cățelusă dispărută de o săptămână de acasă,  din localitatea argeșeană Pietroșani, a fost salvată de pompierii argeseni. Timp de o săptămână a stat în apa rece a unei fântâni, la 10 metri adâncime, unde căzuse, dintr-o întâmplare nefericită.
„Lola fetița, vino acasă.” Aceste cuvinte s-au auzit, timp de o săptămână, în curtea unei familii din localitatea argeșeană Pietroșani, care-și căutau cu disperare cățelușa.
Gândul că nu o vor regăsi aducea o tristețe copleșitoare în gospodărie, iar acest lucru i-a determinat pe proprietari să o caute, în fiecare zi, într-un alt loc în care obișnuia să stea.
În după amiaza zilei de ieri, speranța că o vor îmbrățișa din nou pe Lola a renăscut, când au găsit-o în fântâna din grădină. Auzind un glas slăbit al micuței, i-a făcut pe stăpâni să apeleze, de îndată, la salvatori.
– 112, ce urgență aveți?
– Cățelușa mea a căzut într-o fântână, de o săptămână este dispărută de acasă și nu știu de cât timp este acolo. Vă rog să mă ajutați.
– Domnule, un echipaj de pompieri vine către dumneavoastră.
Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că patrupedul se afla la o adâncime de peste 10 metri și au acționat de îndată, amplasând trepiedul pentru a putea coborî în fântână.
Bietul animăluț, odată scos la suprafață de către pompierii argeșeni, a sărit imediat în brațele stăpânului, care cu ochii în lacrimi că fetița lui trăiește, le-a mulțumit salvatorilor pentru gestul nobil făcut. –  au postat cei de la ISU Argeș, pe Facebook
Eroul, un tânăr de 22 de  ani, este proaspăt angajat în rândurile pompierilor din Argeș. El nu a ezitat să intre în fântână și să o salveze pe Lola, acest suflet nevinovat.
La rândul său, stăpânul cățelușei le-a mulțumit salvatorilor printr-un mesaj emoționant publicat pe aceeași rețea de socializare:
Va mulțumesc mult pentru tot ajutorul Mulțumesc in special tânărului pompier de 22 de ani care nu a ezitat o secundă sa o salveze pe Lola. Felicitări și mult succes in continuare și misiuni cât mai ușoare la dumneavoastră! Va mulțumim!
stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie