Acasa Social Ziua Poliției sărbătorită cu focuri de armă

Ziua Poliției sărbătorită cu focuri de armă

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Focuri de armă între polițiști

Polițiștii argeșeni s-au întrecut, astăzi, în cadrul competițiilor cu caracter profesional: _Cupa polițistei la tir și Cupa Poliției la tir dinamic, organizate cu prilejul Zilei Poliției Române._

Competiția a fost organizată de cadrele Serviciului Pregătire Profesională, iar polițistele și polițiștii argeșeni, din cadrul tuturor structurilor, au avut de parcurs câte o probă contra timp, de executare a nouă focuri, cu arma din dotare, asupra țintei piept și asupra unui taler, cu un schimb de urgență.

 

Cele mai bune punctaje au fost obținute de polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, Secției de Poliţie Rurală Domnești și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

 

În cazul polițistelor, pe podium au urcat colegele din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Structurii de Securitate și DGA.

La final, toți participanții au fost felicitați de conducerea Inspectoratului de Poliţie Județean Argeș, iar câștigătorii au primit cupe și diplome, oferite cu sprijinul Asociației Internaționale a Polițiștilor – Regiunea 1 Argeș. –  transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă

Sursa foto: IPJ Argeș

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie