Acasa Educatie EDUCAȚIE | ZILE DE SĂRBĂTOARE LA G.P.P. TIC PITIC – MIOVENI

EDUCAȚIE | ZILE DE SĂRBĂTOARE LA G.P.P. TIC PITIC – MIOVENI

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Pentru preșcolarii și cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit  TIC PITIC din Mioveni, luna Martie nu reprezintă doar simbolul venirii primăverii, ci și o ocazie de a susține activități educative deosebite.

Începutul lunii a fost marcat pe 2 Marie 2024 prin organizarea unui concurs interactiv de creție plastică și colaje  intitulat MAMA MEA, COMOARA MEA. Au participat preșcolari din întreg județul Argeș, iar organizatorilor le-a fost difcil să departajeze lucrările câștigătoare, deoarece majoritatea au fost excelent lucrate, au fost originale, micii artiști fiind extrem de creativi.

De asemenea, Mărțișorul s-a aflat și el la loc de cinste. Pe 1 Martie au fost organizate expoziții de mărțișoare create chiar de micii preșcolari de la GPP Tic Pitic alături de doamnele educatoare și de părinții lor.

Toți copiii înscrisi la GPP Tic Pitic din Mioveni au avut prilejul de a-și sărbători ființele cele mai dragi: mamele, bunicile, mătușile, verișoarele sau surorile mai mari. În instituție au fost organizate ateliere de creație, mici programe artistice, mentorate sau diverse alte activități în care au fost confecționate manual felicitări sau mici cadouri, au fost recitate poezii și interpretate cântece dedicate femeilor.

DOAMNELE PROFESOARE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PREȘCOLAR ȘI ÎNTREG COLECTIVUL G.P.P. TIC PITIC DIN MIOVENI, JUDEȚUL ARGEȘ, CONDUS DE DOAMNA DIRECTOR PROF. DIANA ȘTEFAN, UREAZĂ  O PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ ȘI LA MULȚI ANI DE 8 MARTIE TUTUROR FEMEILOR SĂRBĂTORITE ASTĂZI. 

 

 

 

 

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie