Acasa Social VREI SĂ-ȚI GĂSEȘTI UN LOC DE MUNCĂ?

VREI SĂ-ȚI GĂSEȘTI UN LOC DE MUNCĂ?

Aici îți poți găsi job-ul dorit!

de Redactia
0 comentarii

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș, vă invită să participați vineri, 12 mai 2023, la BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ, eveniment care se adreseazã tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă,  care doresc sã se angajeze sau celor care doresc sã iși schimbe locul de muncã, după caz.


Bursa generală a locurilor de muncă se va desfasura în Pitești la Sala Sporturilor, str. Stadionului, nr. 43, ( langa Stadionul F.C. Arges), in Campulung la sediul ALOFM Campulung, B-dul lon Mihalache, nr. 119, cat si in Curtea de Arges la sediul ALOFM Curtea de Arges, str. Albesti, nr.1, cu incepere de la ora 09:30.
Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Munca îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interactiunii directe dintre solicitant și angajator.

Evenimentul va avea loc la nivel national și reprezintă o oportunitate pentru angajatori cât și pentru toti solicitantii de locuri de muncă interesați de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă disponibile sau, în ultima instanță, să se re(orienteze) profesional spre ocupații cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

Agentii economici interesati, pot confirma participarea până in data de 10.05.2023, ora 15 si pot transmite oferta de locuri de munca disponibile – Anexa 1A ( cu specificatia Pentru Bursa) astfel:
pentru Pitesti – la secretariatul sediului AJOFM Argeș din Pitesti, str. Republicii, nr. 11, sau electronic prin: e-mail claudian.baciu.ag@anofm.gov.ro  sau ajofm.ag@anofm.gov.ro; persona de contact Claudian Baciu 0761/103332;
0248/222415;
pentru Câmpulung – la sediul ALOFM Câmpulung, B-dul lon Mihalache, n 119, sau electronic prin mail: paul.petrescu.ag@anofm.gov.ro; persoana contact Paul Petrescu – telefon 0761/103334; 0248/512249;
pentru Curtea de Arges – la sediul ALOFM Curtea de Argeș str. Albesti, nr.1, sau electronic prin mail: romica.floroiu.ag@anofm.gov.ro; persona de contact Romica Floroiu – telefon 0761/103343; 0248/724300

 

Participarea la acest eveniment este gratuită pentru toți cei interesați. –   transmite AJOFM Argeș 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie