Acasa Social VOLUNTARII DIN TOPOLOVENI ANUNȚĂ O NOUĂ CAMPANIE DE STERILIZARE A ANIMALELOR

VOLUNTARII DIN TOPOLOVENI ANUNȚĂ O NOUĂ CAMPANIE DE STERILIZARE A ANIMALELOR

de Oana Diaconescu
0 comentarii
Sterilizări animale

Așa cum au promis în aprilie, atunci când au organizat o campanie  de sterilizare pentru câini și pisici –  n.r. click AICI pentru a vă reaminti  –  și, când oamenii care nu au putut ajunge i-au rugat să repete acțiunea, voluntarii din Topoloveni anunță un nou eveniment de acest tip.

Acest lucru este posibil abia acum deoarece autoritățile din Topoloveni au intervenit pentru stoparea campaniilor de acest tip și au facilitat demersurile întreprinse de o firmă de casă ce colecta, pe bani grei,  câinii din oraș.  Colaborarea cu această firmă a fost  într-un final suspendată, din cauza mai multor ilegalitați și încălcări ale legii .

Astfel, Daniel Cristian, Dana Diacenco și Silviu Surdeanu vă așteaptă  în data de 30 octombrie 2023, pe strada Ion Mihalache nr. 176,  din Topoloveni, pentru a steriliza gratuit animăluțele a căror înmulțire nu o doriți.

Operația de sterilizare este intervenția chirurgicală prin care se stopează capacitatea de reproducere a animalelor de companie și nu numai.

Dacă este executată corect, această procedură nu implică riscuri și nici un grad ridicat de durere, animăluțul putând fi luat acasă în aceeasi zi, cu condiția respectării riguroase a indicațiilor post-operatorii.

Intervențiile medicale din cadrul campaniei de sterilizare ce va fi organizată la Topoloveni în data de 30 octombrie 2023 vor fi asigurate de specialiști veterinari.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie