Acasa Social ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE | Voluntarii din Mioveni sunt așteptați

ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE | Voluntarii din Mioveni sunt așteptați

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Administrația locală a orașului Mioveni, în colaborare cu unitățile de învățământ și serviciile publice, organizează o amplă acțiune de colectare a deșeurilor din natură sâmbătă, 15 iunie 2024.

Pentru ca această inițiativă de ecologizare să aibă un impact semnificativ, voluntari de toate vârstele sunt invitați să participe. Întâlnirea va avea loc sâmbătă dimineața, între orele 08:30 și 09:00, la Primăria orașului Mioveni.

Primăria va furniza participanților mănuși de protecție și saci de plastic, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL (S.Ed.C. Mioveni) va asigura suportul logistic și transportul deșeurilor colectate.

Cei interesați să se înscrie în această campanie pot obține informații suplimentare de la reprezentanții Biroului Protecția Mediului din cadrul Primăriei Mioveni sau la numărul de telefon 0348/455.444 (interior 111).

Acțiunea este organizată de Consiliul Local și Primăria Mioveni, în parteneriat cu S.C. S.Ed.C. Mioveni și unitățile de învățământ din oraș. Organizatorii îndeamnă cetățenii să se alăture acestei inițiative pentru un mediu mai curat și mai sănătos.

Contact: Biroul Protecția Mediului – Primăria Mioveni Telefon: 0348/455.444 (interior 111)


Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați reprezentanții Biroului Protecția Mediului din cadrul Primăriei Mioveni.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie