Acasa Administratie Vocea Strazii: „De ce ati divizat comuna, dom’ primar?”

Vocea Strazii: „De ce ati divizat comuna, dom’ primar?”

de Oana Diaconescu
1 comentarii

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Stimati edili, va sugerez sa coborati din fotoliile inalte si elegant capitonate si sa faceti o plimbare pe strazile (sau dupa caz, in functie de locul unde mergeti), pe ulitele comunei noastre!

Veti fi surprinsi de ceea ce veti vedea. Va garantez, realitatea este diferita de cea pe care v-o ofera sediul primariei si asa, inteleg, destul de aglomerat.

Eu asta am facut ieri. Am profitat de razele soarelui, de faptul ca dupa atatea zile reci chiar imi doream o binemeritata doza de aer curat si de starea buna pe care ti-o ofera revenirea in locurile dragi. Chiar! Va intreb, stimati edili, dragi lideri de judet care ati copilarit aici: voua va sunt dragi aceste locuri?

Am vorbit cu oamenii. Nu sunt multumiti, au multe de spus, dar nu stiu cui sa se adreseze sau, daca se adreseaza, nu stiu de ce sunt ignorati. Asa spun ei. Si eu ii cred.

Un domn  grizonat si cu voce blanda imi spune:

– „I-am spus si primarului, in campanie, cand a venit la poarta mea: de ce ai impartit comuna-n doua, dom’ primar? Zona Radesti, Ograzea si tot ce este peste rau are asfalt si tot ce trebuie. Aici, la noi, in partea asta a raului nu s-a facut nimic, nimic. Noua cand ne vine randul, dom’ primar? „.

Domnul a fost amabil si a mers cu mine pana-n Ograzea. Aici am observat ca pana si poteca („scurtatura”) catre casa „lui dom’ primar” e asfaltata. Asta in timp ce oamenii din Opresti au gropi, au noroi si… de toate cele nedorite.

Atasez foto. Va las pe dumneavoastra sa gasiti diferentele, dom’ Primar! Si pe voi, oameni buni.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”12px”][penci_image_gallery images=”2280,2279,2278,2277,2276,2275″ row_gap=”8px” col_gap=”8px” heading=””][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][/vc_row]

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

1 comentarii

Gogu 26 ianuarie 2021 - 7:20

Se zice ca daca mergi pe cel mai bun drum dintro comuna ,ajungi ne.gresit la casa lu domn primar

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie