Acasa Politica VISUL ROMÂNESC DE AUR: „RECONSTRUIM ROMÂNIA”

VISUL ROMÂNESC DE AUR: „RECONSTRUIM ROMÂNIA”

Programul de guvernare în 15 puncte al Alianței Pentru România, denumit "Reconstruim România" a fost prezentat ieri la Pitești

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Cu un George Simion blazat și mai puțin energic decât de obicei, AUR a marșat și de această dată pe valorile naționale: credința și patriotismul.

Evenimentul a început cu rugăciunea Tatăl Nostru, cu binecuvântarea preotului, citez: „Doamne Dumnezeul nostru binecuvântează proiectul programului de guvernare Reconstruim România și pe toți cei de față, cu liniște și pace, spre slava Ta și a poporului român” și cu intonarea Imnului național.

Programul de guvernare abordează teme precum demnitatea românilor, sănătatea, educația, valorificarea resurselor, a turismului și agriculturii, reindustrializarea țării și altele.

Alături de Bogdan Velcescu, președintele organizației din Argeș și Mircia Chelaru, deputat de Argeș al AUR au fost prezente mai multe nume importante ale partidului.

Conform deputatului Mircia Chelaru, intenția AUR este ca la alegerile electorale din 2024 să obțină cât mai multe voturi, astfel încât să poată duce la îndeplinire acest program de guvernare fără crearea unui parteneriat cu un alt partid din spațiul politic actual.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie