Acasa Urbanism VIDEO Cosmarul continuă: apă maro la robinetele de la Stalpeni

VIDEO Cosmarul continuă: apă maro la robinetele de la Stalpeni

de Oana Diaconescu
0 comentarii

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]In aceasta dimineata, obisnuiti fiind cu transparenta de week-end a Primariei Stalpeni, aflam de pe pagina de Facebook a institutiei ca este avarie la reteaua de apa si ca se lucreaza pentru remediere. Anuntul este ilustrat de celebrul buldoexcavator, nelipsit din toate actiunile in care edilii nostri se prefac a rezolva problemele comunitatii.

Pana aici, nimic iesit din comun! In afara de faptul ca, la 8 ore de la postarea anuntului, desi apa curge la robinete, ea este inutilizabila. Atasam video.

Revolta oamenilor din comuna este de inteles:

„Aproape ca mi-e frica sa fie sambata. Este ziua cand omul face curatenie generala, cand spala rufele sau covoarele. La noi nu se poate, pentru ca nu avem apa! Si in Sambata Pastelui a fost defectiune. Mereu e defectiune la noi la Stalpeni” ne spune S.P., locuitoare a comunei.

Toate acestea se intampla in contextul crizei prin care trece firma locala de apa, adusa in faliment de managementul defectuos si, in contextul in care edilii nostri considera ca solutia supremă este scumpirea metrului cub de apă, imputat catre locuitorii comunei, care oricum au de suferit.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5878″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row]

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie