Acasa Pamflet Video! Autoritățile veghează, Mioveni dansează | Mărțișorul muzical oferit de Centrul Cultural și Consiliul Local Mioveni

Video! Autoritățile veghează, Mioveni dansează | Mărțișorul muzical oferit de Centrul Cultural și Consiliul Local Mioveni

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Evenimentul acestei primăveri, cu siguranță a avut loc în această seară la Sala Sporturilor din Mioveni. Femeia a fost sărbătorită, cu mult fast și voie bună, într-o atmosferă de bal, în pași de horă și alte dansuri mai mult sau mai puțin tradiționale românești.

Discutăm despre „mărțișorul muzical oferit de Centrul Cultural și Consiliul Local Mioveni, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii”, așa cum anunța pe Facebook, primarul Ion Georgescu. Anunțul  continua: „vă garantăm  o seară de neuitat, pe care să o petreceți la Mioveni! ” 

Și așa a și fost. O adevărată seară de neuitat, în care nimeni nu a observat  că Viorica din Clejani a salutat de câteva ori  publicul cu câte un călduros „Bună seara , piteșteni!” , iar Ioniță, în stilul lui caracteristic a remarcat că  „E frumos aicea la domnu’ primar! Se văd realizări multe „.

E adevărat cum se spune : „Un lăutar bun, ridică  și bătrâna de 80 de ani de pe scaun”. Ghidându-se, probabil după același principiu, de pe scaune s-a ridicat aproape toată lumea din sală, intr-o horă a bucuriei, in care nu s-a mai ținut  cont cine e consilier local, cine e om de rând, sau cine ce vârstă a avut.

Mai multe detalii, in videoclipurile de mai jos.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie