Acasa Social Turiști slovaci aflați in pericol pe Valea lui Stan, salvați în miez de noapte

Turiști slovaci aflați in pericol pe Valea lui Stan, salvați în miez de noapte

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Intervenția jandarmilor din Argeș a fost solicitată azi noapte, in jurul orei 22.00,  pe Transfăgărășan, în apropiere de Valea lui Stan , unde se afla o mașină oprită pe marginea carosabilului, cu defecțiuni la roți.
Patrula de jandarmi aflată în serviciu a găsit autoturismul avariat la două pneuri din cauza pietrelor căzute pe carosabil.
Având în vedere ora târzie, precum și starea vremii, persoanele aflate în mașină, patru adulți și un copil, toți de naționalitate slovacă au fost de acord să fie transportate de către jandarmi la o pensiune din zonă, unde au fost cazați peste noapte.
Cele cinci persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar autoturismul a rămas parcat în afara părții carosabile.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș recomandă celor care tranzitează zona de munte a județului nostru să se informeze în prealabil despre starea vremii și a traseului, iar în caz de nevoie să nu ezite să solicite sprijinul jandarmilor montani, apelând numărul unic de urgență 112.

De asemenea, Inspectoratul de Politie Argeș informează că se circulă alternativ pe Transfăgărășan – DN 7C , in zona KM. 60 – din cauza pietrelor căzute pe carosabil .

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie