Acasa Administratie MIOVENI - Avertizare: | Trafic îngreunat în zona parcului Tineretului din cauza lucrărilor de remediere la o conductă de apă

MIOVENI - Avertizare: | Trafic îngreunat în zona parcului Tineretului din cauza lucrărilor de remediere la o conductă de apă

Din cauza unei avarii apărute la conducta de aducțiune a apei brute a Uzinei, traficul în zona parcului Tineretului va fi afectat pe parcursul următoarelor ore.

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Primăria Mioveni informează că lucrările de remediere sunt în curs și se vor desfășura pe o perioadă nedeterminată, în funcție de complexitatea problemei:

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.

Echipele de intervenție ale SC Automobile Dacia SA sunt deja la fața locului și depun toate eforturile necesare pentru a rezolva situația cât mai rapid.

Pentru a evita blocajele și eventualele neplăceri, este recomandat șoferilor să circule cu prudență în zona afectată și să respecte indicatoarele de circulație temporare instalate.

Sfaturi pentru șoferi:

  1. Evitați zona: Dacă este posibil, optați pentru rute alternative pentru a evita zona parcului Tineretului.
  2. Respectați semnalizările: Urmați cu strictețe indicatoarele de circulație și instrucțiunile personalului de intervenție.
  3. Reduceți viteza: Circulați cu viteză redusă pentru a preveni eventuale accidente și pentru a facilita lucrările de remediere.
  4. Răbdare și înțelegere: Este important să manifestați răbdare și să înțelegeți că echipele de intervenție lucrează pentru a remedia cât mai rapid avaria.
Alternative de transport:
  • Transport public: Dacă aveți posibilitatea, folosiți mijloacele de transport public pentru a evita traficul intens din zona afectată.
  • Bicicleta sau mersul pe jos: În cazul în care distanțele permit, bicicleta sau mersul pe jos pot fi soluții eficiente pentru a evita aglomerația.
Contact și informații suplimentare:

Pentru informații suplimentare și actualizări cu privire la starea lucrărilor, vă rugăm să urmăriți anunțurile oficiale de pe site-ul SC Automobile Dacia SA  și ale Primăriei Mioveni.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie