Acasa Educatie 5 Octombrie - Ziua Mondială a Educației | Teodor Minciună alături de toți cei ce șlefuiesc suflete de copii

5 Octombrie - Ziua Mondială a Educației | Teodor Minciună alături de toți cei ce șlefuiesc suflete de copii

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Profesorul Teodor Ionuț Minciună, Inspectorul pentru Educație Timpurie al ISJ Argeș este,  și în această zi de sărbătoare, alături de toate cadrele didactice, de copii și de părinții acestora.

Cadrele didactice, copiii, părinții și familiile acestora formează, împreună, o echipă ale cărei acțiuni duc la săvârșirea unui act educațional atractiv, de calitate.  Deși cu toții suntem parteneri în educație, este misiunea noastră, a dascălilor să gestionăm munca acestei echipe și să o direcționăm către finalități ce își lasă amprenta asupra devenirii adulților de mai târziu. Cu respect, cu bucurie, cu dedicare față de meserie, să ne aducem aminte împreună, că în mâinile noastre să puterea de a crea pentru preșcolari o lume minunată, a învățării prin joc. Urez tuturor colegelor și colegilor mei putere de muncă, le doresc să aibă motivația de a se autodepăși din punct de vedere profesional și le adresez respectul și susținerea mea.

La multi ani de Ziua Educației!

Incepând cu anul 1994, Ziua Internatională a Educatiei este sarbatorită în fiecare an pe 5 octombrie, în întreaga lume, pentru a aminti de importanța rolului educației.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie