Acasa Talent TENIS DE CÂMP. Lovitura de dreapta a lui Patrick nu se dezice: Cupa e la noi!

TENIS DE CÂMP. Lovitura de dreapta a lui Patrick nu se dezice: Cupa e la noi!

de Oana Diaconescu
2 comentarii

Patrick Cirstina, micul tenisman din Mioveni, dar legitimat la Tenis Club As Pitești, si care de curând  a împlinit 10 ani dar participă la concursuri de categoria 12 ani, a concurat în ultimele două săptămâni la două turnee organizate sub egida FRT,  obținând rezultate impresionante.

Asadar,  în perioada 07-09.05.2022, Patrick a participat la „Cupa Dinamo” organizată la Brașov unde,  după o serie de  meciuri frumoase și foarte disputate, cu răsturnări de situație, a ajuns în fazele finale. In semifinală, după un prim set pierdut a revenit in setul doi și a dus meciul în decisiv, unde s-a impus, calificandu-se în finala competitiei. In actul final. a cedat după un meci greu, clasându-se pe locul doi.

Locul doi pe podium l-a ambiționat:

” Nu-i nimic, din meciuri grele și înfrangeri trebuie să iau ce este mai bun! Urmează turneul de casă de la Star, unde trebuie să câștig trofeul! Îl sun pe domn’Cosmin, după amiază vreau să facem antrenament!”.

Deși jucase două ore și jumatate și petrecuse mult timp în mașină, în drumul spre casă,( Brașov – Pitești),  seara era prezent pe teren alaturi de antrenorul său, Cosmin Mica , pregătind turneul „de casă”, ce urma a fi organizat de Tenis Club As  Pitești.

În perioada 14-17.05.2022 s-a disputat la Tenis Club As Pitești  „Turneul Ruxandra Dragomir –  Tenis Revolution 2022” unde Patrick a reprezentat clubul la categoria U12.

Pe parcursul turneului, Patrick, încurajat de pe margine de antrenorul său, a intrat foarte bine în meciuri,  câstigând de o manieră categorică  și calificându-se în finala competiției.

Actul final a fost unul foarte disputat, cu răsturnări de situație în ambele set-uri. Patrick a făcut și de această dată un meci foarte bun, în care,  desi condus în debutul ambelor manșe a întors de fiecare dată scorul în favoarea sa, căștigând cu un dublu 7-5, 7-5.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

2 comentarii

Cirstina Andreea 17 mai 2022 - 20:59

Bravo, Patrick!Felicitari, copil minunat! 🤗😘❤️🏆🎾🥎

Raspunde
Alin 18 mai 2022 - 4:18

Bravo,Patricione❤!!!!

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie