Acasa Educatie Tânărul argeșean care are lumea modei la picioare

Tânărul argeșean care are lumea modei la picioare

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Justinian Mitrache este tânărul din Curtea de Argeș care, de un an încoace, a cucerit lumea modei prin frumusețea, charisma și inteligența lui. Nu este o exagerare, ci este exemplul unui puști cu aspirații înalte, care a îndrăznit să viseze. Și a muncit din greu pentru visul lui.

Crescut într-o familie cu puternice valori morale si culturale, Justinian  îl are ca model de viață pe tatăl său , cunoscutul om de cultură George  Mitrache,  amfitrionul emisiunii Poveștile Argeșului de la  televiziunea Profi24 . Tânărul  s-a dezvoltat frumos și ne dă tuturor motive să fim mândri de el. Încă din copilărie si-a dorit să se perfecționeze cât mai mult: a studiat artele plastice, a învățat să cânte la chitară, a citit enorm și si-a dezvoltat creativitatea, definitorie pentru personalitatea lui.

El însuși recunoaște că educația moral – religioasă primită acasă si la Seminarul Teologic, i-a oferit  un mare avantaj.  Astfel, a dobândit abilitatea de a se concentra pe scopurile sale, și de a nu cădea pradă tentațiilor la care sunt  supuși, destul de des, tinerii ce activează în domeniul modei.

Justinian s-a făcut remarcat o dată cu participarea la Romanian Creative Week, la Iași, în anul 2021. Aici a început totul. De atunci pozează pentru platforme importante de promovare a produselor vestimentare, participă la evenimente de amploare și abia așteaptă ridicarea restricțiilor sanitare, ca să poată performa și în afara țării. În același timp studiază  la Academia de Studii Economice  București, și face tot posibilul să se perfecționeze, zi de zi.

Cu pasiune, Justinian Mitrache descrie pentru Stiri din Muntenia experiența trăită  când defilează pe podium:

Se simte ca un vis! Știi că ești privit, și la un moment dat parcă te desprinzi de realitate.  Luminile sunt îndreptate spre tine, te miști în ritmul muzicii și le arăți oamenilor un ideal de frumusețe. Nu mai ești tu, devii un personaj. Îmi place mult senzația asta, si conștientizez, zi de zi , importanța lucrurilor pe care le implică.

Nimic nu este imposibil. Tânărul argeșean poate constitui un exemplu demn de urmat pentru toți copiii ce își doresc sa se autodepășească și care au ceva de spus societății.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie