Acasa Politica Știre bombă! Iani Popa, inginer auto, a fost uns ca șef al Transporturilor Navale Române

Știre bombă! Iani Popa, inginer auto, a fost uns ca șef al Transporturilor Navale Române

Veștile circulă pe ruta București - Constanța, via Pitești

de Oana Diaconescu
1 comentarii

Liderii nostri politici fac tot posibilul ca România să dea chix, punând mai presus interesele pentru sinecurile de partid decât interesele propriei țări.

Proaspăta purtătoare de drapel al liberalismului argesean, Alina Gorghiu a propus șef  la Direcția de Transport Naval din cadrul Ministerului Transporturilor , un… inginer auto, după cum relatează presa constănțeană

Ion ( Iani)  Popa, fostul prefect de Argeș, actual Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor, este propunerea votată în unanimitate de liberalii din Argeș.

Ce au în comun domeniul auto cu cel naval, este greu de înțeles, așa că am cerut părerea unui ofițer de marină, cu experiența de peste 25 de ani în transporturile navale:

Când politicienii români vor înțelege ca transportul naval – cel mai rentabil transport din lume – are o importanță majoră în economia României?  Noi suntem binecuvântati de Dumnezeu,  ca țară cu deschidere la mare, și ar trebui să simțim din plin acest beneficiu geografic.
Ca un inginer auto sa conducă Transporturile Navale Române, mi se pare o lipsă totală de profesionalism și de înțelegere a acestei probleme din partea celor care au luat această decizie.
Oare domnul Ion Popa știe care este babordul și tribordul unei nave ?

Iani Popa, o va înlocui la conducerea Direcției Transport Naval pe Doina Cojocaru, un alt personaj controversat, adusă în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii de către fostul ministru, Cătălin Drulă.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

1 comentarii

Andrei 21 mai 2022 - 6:23

La Timișoara, un polițist, finul lui Sorin Grindeanu, este șeful Administrației Autonome „Canal Navigabil Bega”. Deci să nu ne mirăm, e în logica PSD -PNL

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie