Acasa Talent EXCLUSIV - CRISTINA ISTRATE ȘI LARISA BĂLAE | Stilistele din Argeș care au grijă de frumusețea Corului Madrigal

EXCLUSIV - CRISTINA ISTRATE ȘI LARISA BĂLAE | Stilistele din Argeș care au grijă de frumusețea Corului Madrigal

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” nu are nevoie de nicio prezentare, fiind un concept gândit până în cele mai mici detalii și ridicat la cele mai înalte standarde ale culturii naționale.

De unele dintre aceste detalii se ocupă două cunoscute artiste din Argeș, make-up artistul Cristina Istrate și hair-stilistul Larisa Bălae.

Practic, responsabilitatea lor este felul cum arată pe scenă membrii corului Madrigal, ele fiind persoanele care se ocupă de machiajele si coafurile soliștilor.

Este o experiență unică pentru mine. Apreciez și valorific fiecare zi petrecută alături de artiștii corului Madrigal. Este o echipă minunată de la care am multe de învățat, iar oamenii sunt extraordinari.  –  ne povestește Cristina Istrate

Săptămâna trecută, Cristina Istrate și Larisa Bălae au fost la Constanța ca membre ale staff-ului Madrigal, acolo unde corul a susținut alături de Marius Manole două reprezentări ale  spectacolului Ave Maria, oferite gratuit publicului de la malul mării cu ocazia Zilei Marinei Române.

Cele două argeșence colaborează cu Corul Madrigal încă din 2019,  ele fiind stilistele care au asigurat partea de make-up și hair stilyng a artiștilor și în turneul național  „Săptămâna Patimilor” desfășurat în perioada 29 martie – 13 aprilie 2023.

Cristina și Larisa pot fi găsite la salonul de înfrumusețare  Rush Studio din Mioveni.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie