Acasa Talent S-A INTONAT IMNUL ROMÂNIEI ÎN SPANIA | SPORTIVI DIN MIOVENI CAMPIONI EUROPENI

S-A INTONAT IMNUL ROMÂNIEI ÎN SPANIA | SPORTIVI DIN MIOVENI CAMPIONI EUROPENI

de Oana Diaconescu
0 comentarii
campionii la judo

Buidan Mihai și Drăgut Felix au participat astăzi la probele de Brazilian Jiu Jitsu Gi si Grappling, în cadrul EUROPEAN POLICE & FIRE GAMES, Spania 2023, organizată în Torrevieja.

Drăguț Felix a reușit să obțină două medalii de aur la categoria de 77 kg centuri albe și mov.
Mihai Buidan a cucerit două medalii, una de argint și una de bronz la categoria de 85 kg centuri maro si negre.

O nouă experiență în Spania! Astăzi am participat la Jocurile Europene ale Polițiștilor și Pompierilor, luptând cu toate sistemele de apărare din Europa și am reușit să obțin titlul de vicecampion european la Gi si  am fost medaliat cu Bronz la NoGi!
Vreau să dedic aceste rezultate copiilor de la sălile conduse de mine în orașul Pitești și orașul Mioveni și vă garantez că voi face tot ce pot pentru a vă demonstra că sportul formează caractere puternice și frumoase! – a declarat Mihai Buidan în exclusivitate pentru Știri din Muntenia

Și Drăguț Felix, a oferit declaratii exclusive pentru cititorii Știri din Muntenia: 

Am rămas fără cuvinte ! Munca si-a spus cuvântul! Am participat la European Police and FireGames din Torrevieja, Alicante, în Spania și am reusit sa ies dublu Campion European la proba de jiu-jitzu categoria -77kg Gi & No-Gi. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut. Am demonstrat că prin muncă și ambiție se poate orice! Dedic aceste victorii în special copiilor de la sala unde predau în Pitești și îmi doresc în viitor sa îmi calce pe urme !

Ambii sunt polițisti la Penitenciarul Mioveni, și antrenează în Pitești și Mioveni grupe de sportivi ce practică Jiu Jitsu Brazilian.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie