Acasa cultură SPECTACOLUL UNEI CELEBRE POVEȘTI DE IUBIRE

SPECTACOLUL UNEI CELEBRE POVEȘTI DE IUBIRE

Opera Națională București - 26 și 28 februarie 2024

de Oana Diaconescu
0 comentarii

„Jurnalul unei iubiri”, un spectacol de teatru-dans inspirat de povestea de iubire dintre compozitorul George Enescu și prințesa lui iubită – Maria Cantacuzino (Maruca).

O producție unică, la limitele posibilului, ce îmbină coregrafia performantă cu teatrul de expresie corporală, în imagini.  –  așa este descris evenimentul ce se va juca din nou pe scena Operei Naționale București  pe 26 și 28 februarie 2024.

 

 

Organizatorii nu invită publicul numai la un spectacol, ci promit o experiență completă, totală, senzorială, muzicală, coregrafică, emoțională.

Irina Movilă, interpreta Mariei Cantacuzino la vîrsta maturității,  este, ca de obicei, absolut excepțională. De altfel, întreaga distribuție rotunjește această poveste minunat spusă de Andreea Tănăsescu (foto) regizorul, coregraful și autorul textului acestui spectacol.

Mergeți la Opera Națională București să petreceți o seară ca un vis, ca o poezie, ca o boare și ca un omagiu adus unei istorii de amor cum rar întâlnești – cea dintre George Enescu și a sa Maruca. Biletele pot fi achiziționate de AICI. 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie