Acasa Eveniment Șofer din Polonia, mort în Argeș

Șofer din Polonia, mort în Argeș

CADAVRUL A FOST DESCOPERIT ÎN CABINA TIR-ULUI

de Redactia
0 comentarii

Având în vedere informațiile apărute în spatiul public, referitoare la faptul că în comuna Bascov, un bărbat a fost găsit decedat în cabina unui autocamion parcat, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În cursul zilei de 29 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că într-o parcare amenajată de pe raza comunei Bascov, un bărbat a fost găsit decedat, în cabina unui autocamion.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, care au luat primele măsuri, echipajele medicale constatând că persoana în cauză era decedată.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Identitatea bărbatului a fost stabilită în urma cercetărilor, acesta fiind un bărbat de 45 de ani, cetățean polonez. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând ca pentru stabilirea cauzelor decesului să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.

Foto descriptiv,  sursa foto: Freepik

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie