Acasa Transparenta decizionala TRANSPARENTA | Sedinta Consiliului Local Stalpeni: izvor nesecat de …. surprize! surprize!

TRANSPARENTA | Sedinta Consiliului Local Stalpeni: izvor nesecat de …. surprize! surprize!

de Oana Diaconescu
0 comentarii

30 septembrie 2021, Sedinta Consiliului Local Stalpeni.

Ca de de obicei, sedinta a fost transmisa si de data asta online, iar calitatea transmisiunii a lasat de dorit. Tot ca de obicei. Cea  mai mare surpriza am avut-o insa atunci cand, exact in momentul votarii achizitionarii faimosului Duster… ce credeti? Au disparut 50 de secunde din sedinta (puteti vedea aici), iar din inregistrare nu se vede nici cine a votat pentru, nici impotriva, ci doar cine s-a abtinut cu privire la subiectul mentionat.

Contactat de Gazeta de Stalpeni, Mihai Paulovici, reprezentantul firmei care asigura transmisiunea in direct a sedintelor CL Stalpeni ne-a facut urmatoarele precizari:

Transmisiunea se face prin calculatorul care este sub supravegherea primariei si este pe linia securizata de la ARA (n.r. – ARA Software Group, firma ce detine monopol pe serviciile IT din administratiile publice argesene, conform site-ului www.financiarpress.ro). Iar cei de la ARA au vazut ca este un flux mare de date de internet si au anulat linia de internet. In momentul de fata, nu mai exista deloc internet acolo. 

Intrebat daca, dupa remedierea acestei probleme, fragmentul netransmis va putea fi vizionat pe internet, Mihai Paulovici, a continuat:

Nici eu nu stiu. In functie de cei de la ARA, astept sa-mi dea un telefon, dar inregistrarea este oricum salvata si partea care lipseste nu se va pierde niciodata. Am vorbit cu dl primar de dimineata si, ca sa nu mai avem probleme, o sa tragem o linie separata de internet. Urmatoarea sedinta va fi ok, fara nicio problema. Nu ne-am asteptat ca ne vor limita internetul. Au mai fost asemenea probleme si la primariile de la Godeni si Schitu Golesti” 

In urma discutiei cu Gazeta de Stalpeni, Mihai Paulovici a promis ca va pune la dispozitia dumneavoastra, stimati cititori, fragmentul de fimare care lipseste din transmisiunea sedintei de aseara, probabil pe contul Youtube al Primariei Stalpeni. Vom reveni pe acest subiect cand vom avea mai multe date.

 

Sursa: https://gazeta-stalpeni.ro/administratie/transparenta-decizionala/sedinta-consiliului-local-stalpeni-izvor-nesecat-de-surprize-surprize/

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie