Acasa Politica Scandalul sexual de la Călinești: PSD Argeș se delimitează de primarul Mihai Georgescu. PNL îi solicită demisia

Scandalul sexual de la Călinești: PSD Argeș se delimitează de primarul Mihai Georgescu. PNL îi solicită demisia

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Mihai Georgescu, primarul comunei  Călinești, județul Argeș, a fost acuzat că ar fi pretins favoruri sexuale unei  tinere, în schimbul angajării acesteia în institutia pe care o conduce. Acuzațiile  au fost lansate în spațiul public, și sunt susținute de o înregistrare audio publicată pe Facebook.

În urma acestui scandal,

Organizația PSD Argeș a decis suspendarea lui Mihai Georgescu, primar al comunei Călinești, din toate funcțiile politice, așteptând în continuare rezultatele anchetei în desfășurare.
Nu dorim să ne implicăm și să discutăm despre viața privată a nimănui, însă întotdeauna ne vom delimita ferm de orice atitudine imorală, mai ales dacă aceasta se petrece în cadrul administrației publice, după cum transmite  Biroul de Presă al PSD Argeș într-un comunicat.

 

Pe de altă parte, Alina Gorghiu, colega de coaliție a primarului de la Călinești își exprimă și ea, poziția:

Nu poți face așa ceva niciunei femei, profitând de faptul că ești primar. Am un gol în stomac când ascult înregistrarea și mă bucur că victima a făcut plângere penală.
Să șantajezi o fată, să o obligi să facă sex cu tine, profitând de faptul că tu ești primar, este de-a dreptul strigător la cer.
Șantajul și hărțuirea sexuală la locul de muncă sunt două infracțiuni oribile pentru care e nevoie de o reacție, dură, mai mult decât suspendarea din funcțiile politice.
Se impune în mod clar demisia primarului.
De asemenea, PNL Argeș solicită un punct de vedere din partea lui Mihai Georgescu, vis a vis de acest subiect.
stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie