Acasa SocialFapt divers Motoarele Libertății în Mioveni: | Record mondial și solidaritate

Motoarele Libertății în Mioveni: | Record mondial și solidaritate

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Mioveni, Argeș – 14 – 15 iunie 2024

Acest sfârșit de săptămână a adus în orașul Mioveni și împrejurimile sale un eveniment de proporții istorice, care a combinat adrenalina motociclismului cu un mesaj puternic de responsabilitate socială.

Peste 3.766 de motocicliști din întreaga Românie s-au adunat pentru a doborî recordul mondial pentru cea mai mare paradă moto, stabilit anterior în Texas, SUA.

Mii de motocicliști pentru un nou record mondial

Sâmbătă dimineața, motocicliști din toate colțurile țării s-au adunat la stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești. De acolo, parada a continuat pe o distanță de peste 15 kilometri până la Mioveni și de aici pe platoul Făget. Cu participanți de toate vârstele, parada a fost o demonstrație impresionantă de unitate și pasiune pentru motociclism.

O celebrare a spiritului moto și a responsabilității sociale

Parada moto din acest an nu a fost doar despre stabilirea unui nou record.

Sub sloganul „Hai să ne facem auziți”, evenimentul a atras atenția asupra siguranței în trafic și a incidenței ridicate a accidentelor care implică motocicliști în România. Potrivit statisticilor, în 2020 și 2021, numărul deceselor și rănilor grave în accidente moto a fost alarmant, subliniind necesitatea unui comportament mai responsabil în trafic.

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024

Trebuie precizat că totodată a avut loc și  festivalul CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024, unde mii de participanți s-au bucurat de concerte susținute de ariști și trupe renumite din România, precum Puya, Trooper, Cargo,  Alternosfera, Parazții, Carla’s Dreams, de focuri de artificii și spectacole de lumini și lasere.

Evenimentul a creat o atmosfera vibrantă în orașul argeșean, weekendul desfășurându-se într-o notă de sărbătoare.

 

Sursa foto moto: Facebook/Liliana Burciu

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie