Acasa Politica ACTUALITATE | PSD Argeș și-a ales liderii pentru un nou mandat

ACTUALITATE | PSD Argeș și-a ales liderii pentru un nou mandat

de Oana Diaconescu
0 comentarii
În cadrul Conferinței Județene a PSD Argeș desfășurată în această seară , în prezența președintelui PSD și al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu care fost însoțit de către Marian Neacșu, secretarul general al Guvernului, și de senatorul Titus Corlățean, peste 600 de delegați din toate localitățile județului au ales conducerea PSD Argeș pentru un nou mandat.
„Ne întâlnim astăzi după două runde de alegeri, pregătind anul electoral 2024 și o spun cu mândrie: la Argeș este o organizație de excelență! Nu pot să fiu decât mândru ca președinte de partid când constați că ai creat premisele unei construcții normale și autentice în interiorul partidului. Vreau împreună cu dvs să le mulțumim celor care au realizat acest lucru: domnului președinte Ion Mînzînă, doamnei deputat Simona Bucura-Oprescu, domnului primar Cristian Gentea, domnului primar Ion Georgescu. Ei sunt echipa câștigătoare și știu din sport că echipa câștigătoare nu se schimbă, ci se întărește! Ei sunt oamenii care au construit această organizație de invidiat! Felicit Organizația PSD Argeș pentru rezultatele de excepție pe care le-a avut până acum și pe care le are în continuare! Felicit încă o dată echipa aleasă de conducere a PSD Argeș și îi urez succes continuare!” – Marcel Ciolacu, președinte PSD.

Președinte al PSD Argeș a fost reales Ion Mînzînă – președinte al Consiliului Județean Argeș.

Prim-vicepreședinte au fost aleși Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, și Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni,

Secretar executiv al PSD Argeș a fost reconfirmată deputatul Simona Bucura Oprescu

„Ne dorim ca Argeșul să fie tratat cu respectul pe care îl merită și să aibă finanțare în raport cu ceea ce reprezintă pentru România. Dacă avem o atitudine de înfrânți, și viitorul nostru va fi înfrânt. Îmi doresc ca împreună să avem o atitudine de învingători și împreună să luptăm pentru viața și bunăstarea românilor și să ducem Argeșul pe primul loc așa cum am făcut-o și până acum!”- Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv PSD Argeș.

Atât Conferința Județeană, cât și declarațiile celorlalți lideri ai organizației județene pot fi văzute pe pagina de Facebook a PSD Argeș.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie