Acasa Educatie JOC, RESPECT ȘI BUCURIE | PROGRAM NAȚIONAL DE EDUCAȚIE LANSAT ASTĂZI, ÎN ARGEȘ

JOC, RESPECT ȘI BUCURIE | PROGRAM NAȚIONAL DE EDUCAȚIE LANSAT ASTĂZI, ÎN ARGEȘ

de Redactia
0 comentarii

[vc_row][vc_column][vc_column_text]La Casa Corpului Didactic Argeș a avut loc astăzi Conferința județeană de lansare a Programului de educație pentru valori „JOC, RESPECT ȘI BUCURIE”.

Amfitrion a fost dl Inspector pentru Educație Timpurie Arges, prof. Teodor Minciună, care s-a adresat directorilor de unități de învățământ preșcolar și responsabililor de Cerc Pedagogic din județ.

„Jocul specific copilăriei mici, respectul pentru tot şi toţi, pentru sine şi pentru fiecare, bucuria de a învăţa şi de a trăi împreună cu ceilalţi şi educaţia constituie valori pe care trebuie să le preţuim şi să le împărtăşim cu ceilalţi.
Programul naţional „JOC, RESPECT ŞI BUCURIE” este destinat tuturor cadrelor didactice din educația timpurie şi este menit să sprijine creşterea generaţiilor de copii şi tineri care preţuiesc, emană şi creează valoare.” – prof. Teodor Minciună, Inspector pentru Educație Timpurie Arges, Coordonator Județean al Proiectului
Echipa de implementare este alcătuită din cadre didactice de mare valoare ale învățământului preșcolar argeșean, alături de Inspectorul Școlar Județean al ISJ Argeș, prof. Dumitru Tudosoiu și de cei doi Inspectori Școlari Generali Adjuncți prof. Maria Cătălina Dumitrașcu și prof. Constantin Cristinel Crețu.

Acest program educațional vizează formarea comportamentelor social-morale ale copiilor de 2- 6 ani prin  cultivarea unor practici educațive de calitate din fiecare instituţie de educaţie timpurie, și se adresează nu doar copiilor, ci și părinților lor, și cadrelor didactice.

 

 

 

 

[/vc_column_text][penci_image_gallery images=”9045,9046,9047,9048,9049,9050,9051,9052,9053,9054,9055,9057″ penci_img_size=”full” row_gap=”24″ col_gap=”24″ heading=”Conferința de lansare a Programului de educație pentru valori „JOC, RESPECT ȘI BUCURIE”. ” heading_title_align=”pcalign-center” responsive_spacing=”eyJwYXJhbV90eXBlIjoicGVuY2lfcmVzcG9uc2l2ZV9zcGFjaW5nIiwic2hvcnRjb2RlIjoicGVuY2lfaW1hZ2VfZ2FsbGVyeSIsImRhdGEiOnsidGFibGV0Ijp7fSwibW9iaWxlIjp7fX19″][/vc_column][/vc_row]

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie