Acasa Administratie Primarul Gabi Șerbănoiu: „Serviciul de apă nu va fi externalizat!”

Primarul Gabi Șerbănoiu: „Serviciul de apă nu va fi externalizat!”

de Oana Diaconescu
1 comentarii

În urma publicării, pe platforma Știri din Muntenia, unui articol referitor la o situație fără precedent în UAT Stâlpeni, județul Argeș, primarul comunei, Gabi Șerbănoiu aduce următoarele completări:

Anul acesta primaria Stâlpeni, cu acordul consiliului, am făcut investiții de șase miliarde vechi în sistemul de alimentare cu apă. Colaborarea primăriei cu problemele ivite la apă a fost una de colaborare și înțelegere. Niciodată nu s-a pus problema ca serviciul de apă să fie externalizat. Nu s-a pus problema niciodată să nu sprijinim firma de apa. De când a venit dl. Fica ca administrator (eu susținând această propunere) la firma de apă, a venit cu propunerea de mărire a prețului. Consiliul local a aprobat propunerea dânsului. NU PRIMARUL A MĂRIT PRETUL LA APĂ. În această perioadă de un an de când dl Fica este administrator la apă firma are un profit de aproape un miliard jumătate, bani care s-au cheltuit cu diverse materiale, carburant, telefonie și diferite alte achiziti. Și consiliul local și noi primaria am rugat să se facă lunar un raport contabil în care să vedem raportul de venituri și cheltuieli. Raport care a venit acu’ două zile și acesta incomplet! Eu personal am apreciat munca d-lui Fica dar să faci cheltuieli de peste un miliard vechi, știind că sunt datorii la stat? Trebuie s-o spun clar că dl Fica este îndrumat în totalitate de colegi consilieri care nu-și văd decât interesele personale, și îmi pare rău ca a întrat în jocul ăsta. Dl Fica și cei ce-l sfătuiesc, vor ca anul acesta din bugetul local, să le alocam pentru mărirea capitalului social suma de trei miliarde vechi pentru plata datoriei la stat. Le-am transmis că prioritar anul acesta cu bani din buget sunt proiectele care le avem pe PNRR și pe CNI și sigur vom duce și o sumă de bani la apă. Eu le-am transmis că la apa nu trebuie sa avem profit ci să ne acoperim salariile, plățile către terți și ce mai trebuie începând cu luna februarie martie prețul la apă să scadă la 4,5 =5 lei M cub. Mi-as dori ca fiecare din dumneavoastră să vedeți și partea plina a paharului. Un an nou cu bine tuturor !!!

De asemenea, edilul a ținut să precizeze că și el, la fel ca orice primar de bună – credință își dorește binele comunei, al cetățenilor și dezvoltarea tuturor serviciilor pe care administrația locală le poate oferi, că este o persoană deschisă ce depune eforturi pentru bunăstarea comunității care i-a acordat votul de încredere alegându-l în fruntea sa.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

1 comentarii

PAMFLET | APAratul de vot | Stiri din Muntenia 10 ianuarie 2023 - 22:17

[…] 10 ianuarie 2023 NEWS PAMFLET | APAratul de vot 2023 – Anul Iepurelui Negru de Apă Primarul Gabi Șerbănoiu: „Serviciul de apă nu va fi externalizat!” Fată de 14 ani răpită de acasă COMUNA STÂLPENI – JUDEȚUL ARGEȘ | PENTRU CĂ […]

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie