Acasa Educatie EDUCAȚIE - GRĂDINIȚA TIC PITIC MIOVENI | POLIȚIA ȘI PITICII ÎN ACȚIUNE (video)

EDUCAȚIE - GRĂDINIȚA TIC PITIC MIOVENI | POLIȚIA ȘI PITICII ÎN ACȚIUNE (video)

de Oana Diaconescu
0 comentarii
Preșcolarii Grădiniței TIC PITIC Mioveni au participat la o lecție interactivă de circulație rutieră, susținută de polițiștii rutieri de la IPJ Argeș. Activitatea a avut loc în cadrul programului „Școala Altfel”.
Peste 200 de preșcolari ai  grupelor Grădiniței Tic Pitic au avut ocazia să învețe de la polițiști ce reguli de circulație trebuie să respecte pe drumul către casă, școală sau locul de joacă, și semnificația semnelor de circulație.
Fericirea copiilor se poate vedea în VIDEOCLIPUL DE AICI.
Copiii au aflat despre siguranța lor pe stradă și au înțeles că polițiștii le sunt prieteni, și că le pot cere ajutorul ori de câte ori este nevoie.
Sems. Ciucă Adriana, A.s. Anghelina Adrian și A.p Răducanu Liliana din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității – I.P.J Argeș, împreună cu cms. șef. Drăgoi Ovidiu din cadrul Serviciului Rutier, avându-le alături pe cadrele didactice de la GPP Tic- Pitic Mioveni au oferit o zi de neuitat micuților preșcolari.
Activitățile educaționale deosebite din cadrul săptămânii Școala Altfel nu sunt singurele dovezi remarcabile ale educației de calitate oferită de GPP Tic Pitic. În ultima perioadă aici s-au desfășurat numeroase proiecte educaționale, printre care enumerăm: Mama mea, comoara mea, Miss și Mister Mărțișor, etc. În curând preșcolarii vor fi implicați în proiectul Tărâmul fermecat al Primăverii.
stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie