Acasa Social Au încercat să amaneteze tinicheaua la preț de aur | Poliția i-a prins în flagrant

Au încercat să amaneteze tinicheaua la preț de aur | Poliția i-a prins în flagrant

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Trei bărbaţi au fost  prinşi în flagrant de poliţiştii din municipiul Curtea de Argeş când încercau să amaneteze bijuterii confecționate din metal comun,  despre care pretindeau că ar fi din aur.
Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, suspecţii aveau circa 70 de grame de bijuterii din metal comun, pe care le-au prezentat ca fiind din aur la o casă de amanet şi schimb valutar:

În ziua de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au depistat în flagrant delict trei bărbați, care încercau să amaneteze circa 70 de grame de bijuterii din metal comun, ca fiind din aur, la o casă de amanet și schimb valutar din același municipiu.
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările, privind săvârșrea infracțiunii de tentativă la înșelăciune, conform art. 32 rap. la art. 244 din Codul Penal.
După administrarea probatoriului, cei trei bărbați, de 44, 37 și 29 de ani, toți din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
Ulterior, cei trei au fost prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa foto: IPJ Argeș

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie