Acasa Transparenta decizionala FOSTUL PARTENER DE AFACERI AL CENTRULUI CULTURAL MIOVENI | PENALUL MINEL PRINA A FOST EXTRĂDAT DIN ITALIA ÎN ROMÂNIA

FOSTUL PARTENER DE AFACERI AL CENTRULUI CULTURAL MIOVENI | PENALUL MINEL PRINA A FOST EXTRĂDAT DIN ITALIA ÎN ROMÂNIA

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Fostul primar al Slatinei, baronul PSD Minel Prina a fost adus în țară din Italia joi dimineață, 14 decembrie, de o escortă a Poliţiei Române.

El este condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru trafic de influenţă şi complicitate la spălare de bani, în acelaşi dosar în care a fost condamnat şi penalul Darius Vâlcov, fostul Ministru al Economiei și Finanțelor din România.
La fel ca Vâlcov, Minel Prina a fugit în Italia, dar a fost prins și arestat la Milano pe 10 mai, la o săptămână de la emiterea mandatului european de arestare,  urmând să fie extrădat din Italia săptămâna aceasta, conform Libertatea.ro

Ștri din Muntenia a atras atenția în urmă cu doi ani asupra parteneriatului de afaceri dintre o firmă ce apartinea lui Minel Prina și Centrul Cultural Mioveni, condus de pesedistul Alin Călinescu:

Centrul Cultural Mioveni, conform  Libertatea, a acordat fostului primar PSD  Slatina, Minel Prina,  un contract in valoare de 67.000 Euro.

Asa cum reiese din anuntul publicat de portalul de achizitii publice SICAP, discutam despre o „cumparare directa”.  Numai ca lucrurile se complică.

Știri din Muntenia  a expus atunci punctele de vedere cu privire la acest subiect, aparținând unor membri ai Consiliului Local Mioveni, managerului Centrului Cultural  Mioveni și fostului primar Ion Georgescu.

Articolul întegral poate fi citit cu un click AICI.

La momentul respectiv, atât primarul atunci în funcție, Ion Georgescu cât și managerul Centrului Cultural Mioveni, nici usturoi nu mâncaseră, nici gura nu le mirosea.

În momentul de față, Ion Georgescu se află în arestul poliției, iar Alin Călinescu (care conform surselor noastre și-a permis să se viseze, pentru scurt timp, viitorul primar al Mioveniului, după arestarea lui Ion Georgescu),  se pare că nu mai este agreat de partid.

Numai că timpul e rotund, și organele abilitate își mai fac și datoria. Mai ales că în aer se simte adiind un vânt al schimbării, ce se pare că va aduce cu el o amplă curățenie de primăvară. TIC – TAC! TIC – TAC!

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie