Acasa Educatie TALENT | Patrick, din nou campion

TALENT | Patrick, din nou campion

de Oana Diaconescu
1 comentarii

Micul tenisman Patrick  Cirstina ne dovedește din nou că drumul spre victorie merge mână în mână cu motivația, cu ambiția dar și cu fericirea pe care o simte pe terenul de tenis, muncind pentru visul său.

Dorința si nerăbdarea de a reveni cât mai repede în competițiile oficiale au fost imense după schimbarea survenită în plan sportiv, Patrick pregătindu-se de la sfarsitul verii sub îndrumarea antrenorilor Eduard Anghelache si Laurentiu Gavrilă.


După două luni în care s-a muncit intens în noua formulă, Patrick participă la primul turneu oficial de după schimbare- Trofeul Tennis Revolution București U12 ,categoria 1 ,disputat la Centrul National de Tenis .
Pe tabloul principal de 64 de competitori, Patrick a pornit ca fovorit 3 dar după meciuri bune și consistente din punct de vedere al nivelului de joc, a cedat un singur set până în finală, trecând tur după tur, a  ajuns să întâlnească în ultimul act al competitiei pe favoritul numarul 1.  În fața lui, Patrick s-a  impus într-un meci extrem de spectaculos si disputat, al cărui scor a fost 7-6 (13) / 6-4.

De departe a fost cel mai greu turneu la care am participat. Dar m-am pregătit bine și am venit încrezător că voi face meciuri bune. De la meci la meci m-am simțit mai bine, mai sigur pe lovituri si uite-mă câștigând finala. Multumesc ,domnului Edi și domnului Laurențiu pentru încredere și implicare! –  ne-a povestit Patrick, stângând cupa la piept

Următorul turneu FRT U12 la care a participat Patrick s-a desfășurat în weekendul trecut la Râmnicu Vâlcea .
Aici a avut din nou evoluții foarte bune reușind să-si facă singur cadoul dorit – locul 1  –  la împlinirea varstei de 11 ani .

La mulți ani, campionule!
Urăm noii echipe multă putere de muncă si la cât mai multe victorii împreună și așteptăm vesti bune luna viitoare de la Nationale.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

1 comentarii

Cirstina 17 noiembrie 2022 - 19:13

Fortza Patrick 👍🎾🥇🏆

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie