Acasa Social EXTERN | Panică în centrul unui oraș din Spania

EXTERN | Panică în centrul unui oraș din Spania

O furgonetă în flăcări riscă să incendieze alte mașini parcate în jur, un concesionar auto dar și două benzinării din apropiere

de Mircea Dumitru Petre
0 comentarii
incendiu in fata unui magazin in Spania

Astăzi, în jurul orei 10 dimineața, în orașul Parla, o suburbie a Madridului, o furgonetă aparținând unei companii de construcții a luat foc. Șoferul  furgonetei aflat în trafic, a observat că de la motor a început să iasă fum, apoi foc și a încercat să scoată vehiculul din circulație. A reușit să oprească și să sară în extremis din mașină, în timp ce flăcările cuprinseseră deja cabina.

În  câteva minute focul a ajuns la rezervorul de motrină care a explodat. Întâmplarea a făcut ca în zona unde a oprit, șoseaua să fie în pantă astfel că motorina aprinsă s-a scurs din rezervor spre alte două mașini, dintr-o coloană, parcate pe partea dreaptă a drumului. A fost momentul în care au sosit pompierii anunțați de localnici.

Focul a fost lichidat cu rapiditate, dar pagubele, din declarația șoferului, sunt considerabile, dat fiind faptul că pe lângă furgoneta care a ars în întregime au mai fost distruse unelte și materiale. Nu au existat victime.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie