Acasa Administratie Ordinea si liniștea publică de la Mioveni asigurate de nașa mare, fără număr

Ordinea si liniștea publică de la Mioveni asigurate de nașa mare, fără număr

de Redactia
0 comentarii

Despre preluarea conducerii Poliției Locale de la Mioveni de către Bianca Procopiu, Stiri din Muntenia a relatat în premieră, aici, atunci când aceasta a promovat examenul pentru ocuparea funcției.

Noutatea nu mai este noutate, iar lucrurile au intrat pe făgășul normal. Așa cum este normalitatea la Mioveni, nașa fiicei primarului Ion Georgescu s-a instalat deja în fotoliul de șefă, și s-a și prezentat pe la instituțiile din oraș, ca să știe lumea cu cine să discute în cazul în care va fi nevoie. Cu siguranță deja implementează noi strategii de abordare a ordinii, disciplinei și securității cetățenilor din oraș.

Până una alta, polițiștii locali se bucură că au o șefă după care se învârte soarele:

Avem o șefă frumoasă! A venit cu niște cizme din piele de șarpe și cu o haină de blană, de ziceai că-i coborâtă din filme! Mă uitam la ea și mă gândeam că la cât e de frumoasă mi-e mai mare dragul să-i ascult ordinele –  a declarat sub protecția anonimatului un polițist local de la Mioveni

Cam acestea fiind spuse locuitorii din Mioveni îi sunt profund recunoscători primarului Georgescu. Pentru că are grijă de comunitate, numind oameni de încredere care să vegheze asupra securității, sănătății, dar și culturii din oraș.

 

Sursa foto: Facebook

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie