Acasa Social DE LA SUFLET LA SUFLET | Oameni de bine – Sute de copii fericiți

DE LA SUFLET LA SUFLET | Oameni de bine – Sute de copii fericiți

Bucuria a sosit cu trăsura

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Valea Râului Doamnei, de la Dârmănești până sus la Nucșoara și Slatina, dar și satele alăturate precum Galeș, Slănic, Aninoasa și Corbi, au răsunat de bucuria adusă de Moș Crăciun. El a sosit cu caleașca trasă de cai puternici și a fost însoțit de câteva ajutoare, oameni de bine, ce au făcut eforturi mari ca să-i facă fericiți pe copiii ce provin din familii cu posibilități reduse.

Voluntarii  De la suflet la  suflet au pornit aseară de la Domnești până la Slatina, astăzi si-au continuat acțiunea în  comunele Aninoasa și Slănic, și zilele următoare vor duce cadourile copiilor de la Dârmănești.

Moș Crăciun a fost însoțit și de câteva ajutoare micuțe și simpatice:

De la suflet la suflet este un ONG inființat de Radu și  Denisa Hiru, care, alături de pritenii lor  Mihaela și Ionel Dragomir, Dana și Evelin Nițu, Andreea Trandafir și de alții precum Ana Necsulescu- Restaurant Cristian, Virginia Chirițescu, Ioana Ghilencea, cadrele didactice și directorii școlilor din localitățile respective și de la școala Corbi, angajați ai  firmei  Dr. Oetker, firma Alpha mega Tehnology, proprietarii trăsurilor implicate în proiect și mulți mulți alții,  au avut grijă ca și anul acesta darurile lui Moș Crăciun să ajungă la 450 de copii nevoiași.

 

Așa cum reiese și din video, entuziastmul faptelor bune, le-a dat tuturor energia necesară, iar organizatorii își doresc să continue acest proiect și în viitor.

 

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie