Acasa Eveniment Scene de groază pe o cale ferată din Argeș | O persoană luptă să trăiască. Trenuri întârzâiate mai mult de două ore

Scene de groază pe o cale ferată din Argeș | O persoană luptă să trăiască. Trenuri întârzâiate mai mult de două ore

de Redactia
0 comentarii

La aproximativ 300 metri de intrarea în gara Stolnici dinspre Hârsești, în județul Argeș, un bărbat a alunecat în zona șinelor de tren, lovindu-se grav la cap. Rămas inconștient în apropierea căii ferate, a fost observat de către un mecanic de locomotivă. Acesta a alertat autoritățile.

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un mecanic-ajutor de șef de tren, cu privire la faptul că, după trecerea trenului în care se afla, ar fi observat că un bărbat din apropierea căii ferate ar fi căzut, fără a se ridica ulterior.

La fața locului au intervenit, pentru asigurarea primelor măsuri, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului.

Bărbatul în cauză, de 51 de ani, din Hârsești, a fost asistat medical de un echipaj SMURD, fiind preluat în stare de inconștiență.

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal – transmite IPJ Argeș

Conform ISU Argeș:

Bărbatul prezintă leziuni la cap și este stabil, cu funcții vitale. Pacientul a fost intubat și este transportat la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Conform unor surse din CFR, incidentul ar fi avut loc la ora 17.50, iar  circulația trenurilor  s-a reluat la  ora 19.45, după ce toate organele abilitate au efectuat la fața locului măsurătorile necesare.

Astfel, patru trenuri au fost întârziate: Tr.9268  -120 minute, Tr. 9265  – 70 minute,  Tr. 9475 – 130 minute și  Tr. 9476 – 22 minute.

Foto ilustrativ. Sursa foto: www.telefonreclamatii.online/contact-telefon-cfr-stolnici

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie