Acasa Talent Numeroase medalii la Campionatul European de Culturism și Fitness pentru delegația României.

Numeroase medalii la Campionatul European de Culturism și Fitness pentru delegația României.

Printre campioni se remarcă si un sportiv argeșean

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Astăzi se incheie  Campionatul European de Culturism și Fitness, desfășurat în perioada 5-9 mai  în Santa Susanna, Spania.

Federatia Romana de Culturism si Fitness, este reprezentată la această competiție de o pleiadă de sportivi valoroși, care au adus țării noastre numeroase medalii de aur, argint și bronz, aproape la toate categoriile de concurs.

Printre cei prezenți pe podium se remarcă  și sportivul argeșean Mădălin Soare, care a devenit astăzi vicecampion european.

 

Una dintre cele mai frumoase experiențe trăite alături de Lotul Național al României la Campionatele Europene de Culturism și Fitness din Spania.
Mia Sava persoana care mi-a fost alături in toate momentele și cu care m-am sfătuit pe toată durata acestei pregătiri. Ne-am dat lămâi unul altuia din care am făcut in final cea mai dulce limonada
Cosmin Soare am cel mai bun frate, te-am avut acolo ori de câte ori a fost nevoie și îți mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-o oferi, curând ne vom revedea
Mulțumesc Federatiei Romane de Culturism și Fitness pentru încrederea acordată in a fi unul din reprezentanții României la aceasta competiție și pentru sprijinul acordat pe durata acestei călătorii minunate. Domnul președinte Gabriel Sebastian Toncean, domnii antrenori de lot Costel Torcea și Fransisc Andrasoni împreuna cu întregul staff au făcut ca aceasta întreaga experiența sa fie una memorabila, de care să-mi aduc mereu aminte cu mult drag.
Danut Enuta pentru sfaturi și ca ati fost alături de noi pana in ultimul moment.{….}- a postat pe Facebook sportivul din Mioveni, județul Argeș
Sursa foto: Facebook
stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie