Acasa Educatie MIOVENI! MEDITAȚII GRATUITE PENTRU ELEVII CARE NU AU LUAT BAC-UL ÎN SESIUNEA DIN VARĂ

MIOVENI! MEDITAȚII GRATUITE PENTRU ELEVII CARE NU AU LUAT BAC-UL ÎN SESIUNEA DIN VARĂ

de Oana Diaconescu
0 comentarii
La Mioveni, a fost luată o decizie ce vine în ajutorul liceenilor care nu au promovat examenul de Bacalaureat susținut în sesiunea din vară:
Administrația locală a orașului Mioveni în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș sprijină absolvenții de clasa a XII-a din Mioveni, care se pregătesc pentru sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat. Începând cu data de 14 iulie și până pe 11 august, profesori voluntari vor oferi în mod gratuit sesiuni de pregătire la disciplinele de examen – limba română, matematică, biologie, etc. Cursurile se vor organiza de două ori pe săptămână, în intervalul orar 12.00 – 16.00, la Centrul Cultural Mioveni.
Proiectul educațional „BAC pentru TINEri” a fost încheiat între primăria orașului, ISJ Argeș, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu”, Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni și Centrul Cultural, cu scopul de a oferi o șansă în plus la promovarea Bacalauratului pentru elevii care nu au reușit în sesiunea precedentă.
Informații la tel. 0733100998.
Ne întrebăm însă, elevii care au învățat si au promovat BAC-ul la prima sesiune, cu ce au fost sprijiniți de către autorități? Au beneficiat ei de meditații gratuite, sau părinții lor au investit, din propriul buzunar, sumele necesare asigurării meditațiilor și pregătirii lor  suplimentare ? 
Sursa foto: Freepik
stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie