Acasa Eveniment MIOVENI CONTRIBUIE LA STABILIREA UNUI RECORD MONDIAL

MIOVENI CONTRIBUIE LA STABILIREA UNUI RECORD MONDIAL

de Oana Diaconescu
1 comentarii

SECTOR DE DRUM ÎNCHIS LA MIOVENI PENTRU CEA MAI MARE PARADĂ MOTO DIN LUME

Argeșul se pregătește să găzduiască cea mai mare paradă moto din lume, sub sloganul ”Hai să ne facem auziți”. Evenimentul va avea loc pe 15 iunie, în cadrul Festivalului CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024.

Pe parcursul paradei, între orele 14.00 – 15.00, circulația auto va fi suspendată pe sectorul de drum cuprins între Bulevardul Dacia (zona LIDL) și Zona de Picnic Făget. Participanții la paradă vor pleca de la punctul de întâlnire și se vor îndrepta spre Platoul Făget din Mioveni, unde se va desfășura Festivalul CFMOTO DAY ADVENTURE FEST 2024, în perioada 14-15 iunie.

Festivalul promite multe ore de distracție, o zonă de camping și numeroase concursuri cu premii. Printre artiștii și trupele care vor urca pe scenă se numără Alternosfera, Carla’s Dreams, Cargo, Guess Who, Paraziții, Puya, The Motans și mulți alții.

Locuitorii și vizitatorii sunt rugați să ia în considerare restricțiile de circulație și să planifice rutele alternative în consecință. Organizatorii se așteaptă la o prezență numeroasă și recomandă utilizarea transportului public pentru a ajunge la eveniment.

Pentru mai multe informații despre program și activitățile din cadrul festivalului, vă invităm să vizitați site-ul oficial al evenimentului.

Despre CFMOTO DAY ADVENTURE FEST

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST este un festival dedicat pasionaților de motociclete și aventură, oferind o gamă variată de activități și divertisment pentru toate vârstele. Evenimentul are loc anual și atrage mii de participanți din întreaga lume.

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

1 comentarii

(P) | Sărbătorește 539 de ani de istorie la Zilele Orașului Mioveni! | Stiri din Muntenia 22 iunie 2024 - 12:27

[…] pentru întârzieri Motoarele Libertății în Mioveni: | Record mondial și solidaritate MIOVENI CONTRIBUIE LA STABILIREA UNUI RECORD MONDIAL TOP 3-2024: Cele mai atractive destinații turistice pentru români ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE | […]

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie