Acasa Educatie PERFORMANTA | Micutii informaticieni din Stalpeni, premiati de Dacia Renault

PERFORMANTA | Micutii informaticieni din Stalpeni, premiati de Dacia Renault

de Oana Diaconescu
0 comentarii

Elevii de la Stalpeni au fost rasplatiti pentru eforturile lor, dupa ce in luna august s-au calificat in faza a II-a a concursului de robotica Nextlab, sub indrumarea doamnei profesor Catalina Hera.  Cativa dintre elevii Liceului Tehnologic I C Petrescu au obtinut kit-uri de roboti sponsorizati de compania Dacia Renault.

Astazi,25.09.2021, la Centrul Cultural Mioveni am primit kiturile de roboti castigate in cadrul concursului Nextlab (2 kituri MIRO, 2 kituri TECNICUS si 3 kituri ENSPIRO). Urmeaza faza a II-a a concursului unde, dupa unboxing, ansamblam robotii, ii programam, testam si realizam pentru marea finala: pitch-uri pentru robotii Miro, Tecnicus si roboti utili acasa sau la scoala, folosind piesele electronice si electromecanice furnizate in cadrul kitului ENSPIRO la care vom adauga extensii si elemente imprimate 3D. Cu pasiune, creativitate si dorinta de cunoastere vor trece cu bine, peste aceasta provocare. Felicitari dragii mei elevi! – precizeaza doamna profesor Hera Catalina intr-un comunicat pe pagina personala de Facebook.

Ii felicitam si noi pe micutii informaticieni si le uram succes in continuare, perseverand intr-un domeniu care este de viitor si care va schimba, cu siguranta, viitorul.

 

Sursa: https://gazeta-stalpeni.ro/educatie/micutii-informaticieni-din-stalpeni-premiati-de-dacia-renault/

Foto: facebook

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie