Acasa Talent MICUL TENISMAN PATRICK CIRSTINA, DIN NOU CAMPION

MICUL TENISMAN PATRICK CIRSTINA, DIN NOU CAMPION

de Oana Diaconescu
5 comentarii
„Cupa e la noi” – Motto-ul echipei pregătite de antrenorul Cosmin Mica, s-a făcut din nou auzit prin vocea micuțului tenisman, Patrick Cirstina

 

Patrick a adus cupa acasă de la turneul organizat sub egida FRT – „Cupa Atlas Galați”  , categoria 1, U12 , unde a participat în weekend-ul trecut.  Acolo, după un prim meci de calificări pentru accedere pe tabloul final SAH ( runde Roun Robin-fiecare cu fiecare), și-a asigurat prezența pe tablou printr-o victorie categorică, cu scorul de 6-0/6-1. Nici în meciurile de pe tabloul principal, el nu s-a lăsat mai prejos , pierzând doar 2 game-uri până în finală, unde a dispus de adversarul său cu scorul de 6-0/6-0, adăugându-și la palmares încă un loc 1 la categoria 12 ani, deși, așa cum spuneam într-un articol anterior va împlini 11 ani abia la sfârșitul anului.
În urmă cu două săptămâni, Patrick a participat și la „Cupa Olimpia Brașov”, FRT/U12 unde a avut, de asemenea, o prestație foarte bună, obținând un binemeritat loc III .
Patrick a declarat pentru Știri din Muntenia:

Sunt foarte fericit pentru rezultat , dar mai ales pentru felul cum am jucat! Mulțumesc echipei, în special domnului Cosmin! Imediat după turneul de la Brașov , am avut liber 4 zile și, la începutul săptămânii trecute m-am întors la antrenamente cu gândul să mă pregatesc bine pentru turneul care știam că urmează. Multumesc domn’ Cosmin pentru săpuneală, promit că nu mai iau rachetele după mine în vacanță  –  n.r.: continuă râzând Patrick, fără să vrea să ne dea mai multe detalii pe acest subiect  dar menționând că   – „asta rămâne între mine și domnul Cosmin.”

 

 

Micuțul nostru sportiv va participa la sfârșitul saptămânii acesteia la un alt turneu FRT U12,  la Pitesti, unde și-a propus să mențină și chiar să îmbunătățească  nivelul jocului de acum .

Echipa și în mod special părinții lui Patrick Cirstina aduc mulțumiri sponsorilor WORKPOWER SRL , BRIOTHERMXPS SRL , și MANAGEMENT ADVISORY & RECOVERY SRL prin a căror  contribuție au fost  posibile pregătirea, deplasările și participarea la competiții.

 

stiri din muntenia logo

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi ultimele noutati în căsuța de email, în fiecare saptămână.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

5 comentarii

Cirstina Andreea 10 august 2022 - 19:52

Bravo, echipei! Felicitari!!!! 🏆🎾👏👍

Raspunde
Alin 10 august 2022 - 19:58

Felicitari!!! Succes si multa bafta in continuare!!!

Raspunde
Oancea Teodor 10 august 2022 - 20:01

Bafta CAMPIONULE…respect pt efortul depus și mulțumiri Dlui antrenor și părinților!

Raspunde
Ionescu ion 11 august 2022 - 8:01

Felicitări PATRIK EȘTI UN MOTIV DE BUCURIE ȘI DE MÂNDRIE PT TOȚI CEI CARE TE CUNOSC. FELICITĂRI.

Raspunde
Ionescu ion 11 august 2022 - 8:03

FELICITĂRI PATRIK EȘTI UN MOTIV DE BUCURIE ȘI DE MÂNDRIE PT TOȚI CEI CARE TE CUNOSC. FELICITĂRI

Raspunde

Publica comentariul

Alte stiri din aceeasi categorie